«Дуже важливо аби кожен, хто має город цього року засадив його»: головне для козятинчан за добу

«Дуже важливо аби кожен, хто має город цього року засадив його»: головне для козятинчан за добу
  • Публікуємо важливі новини про те, яка ситуація у Козятинській ОТГ станом на вечір 13 квітня
  • Основні тези з відео-звернення очільниці громади Тетяни Єрмолаєвої

Очільниця громади  розповіла про програму «Сади Перемоги». Це рекомендаційна програма Канади. У них це працювало після війни.

— Сьогодні біля 1/3 території України не проводять посівної і це велика проблема, адже це безпека не тільки нашої країни, а і світу. Україна – це країна з величезним потенціалом! Деякі культури (баклажани, помідори, цибуля) не будуть посаджені взагалі, так як найкраще місце для їх вирощування це південь України і це продуктова загроза. Крім того, ми маємо мати продуктову безпеку для нашої потужної армії. Тому цього року дуже важливо аби кожен, хто має город цього року засадив його та зміг забезпечити себе в першу чергу, а також тих, хто поруч. Ми теж доєднаємось до цієї програми. Запрошую усіх жителів нашої громади приєднуватись та думати про продуктову безпеку! Це сьогодні є надважливим! Якщо у вас є земельні ділянки, обробляйте їх. Якщо ви не спроможні самостійно – звертайтесь до старост, аби шукати рішення разом, — сказала Тетяна Єрмолаєва

Разом з цим міський голова подякувала сільським громадам, що підтримали усю громаду – завдяки цьому маємо овочі для забезпечення військових, територіального центру, лікарні. А це дає величезну можливість зекономити та купувати лиш ті культури, що ми не вирощуємо.

Відео дня

— Долучайтесь до програми «Сади Перемоги» https://sadyperemohy.org/ - це ваш внесок у нашу Перемогу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up