Дружина шукає чоловіка вже більше 40 днів: допоможіть знайти військового з Козятинщини Юрія Шевчука

Дружина шукає чоловіка вже більше 40 днів: допоможіть знайти військового з Козятинщини Юрія Шевчука
Фото зі сторінки Visnyk Kozyatynshyny
  • Юрій Шевчук зник безвісти у боях під Києвом ще 25 лютого. Його дружина Юлія весь цей час б’є на сполох по всіх соцмережах, звертається до командування ЗСУ, тримає зв’язок із волонтерськими службами, намагаючись дізнатися хоч якусь інформацію про чоловіка.

Нагадаємо, останній раз рідні з Юрієм Шевчуком мали зв'язок ще 25 лютого 2022 року.

 « Є офіційна інформація, що заїхав з колоною в Київ,і все. Серце розривається, благаю всіх,якщо хтось володіє або буде володіти будь якою інформацією,напишіть мені або дзвоніть. 0632961258» — написали нам у групу RIA у ФБ

Як пише Visnyk Kozyatynshyny Юрій та Юлія — народилися з різницею у 5 років в одному селі — Куманівка. Знали один одного ще зі шкільних років, але почуття зародилися, коли Юрій прийшов додому зі строкової служби. Зустрічалися 2,5 роки, а потім Юля погодилася на пропозицію руки і серця. 21 січня цього року минуло 10 років, як вони у шлюбі. Мають двох доньок-красунечок —7 та 4 рочки.

Відео дня

За словами Юлії, чоловік служить у ЗСУ ще з 2015 року, захищаючи всі ці роки державу на сході країни. Тож хвилювалася за чоловіка і раніше та молила Бога, аби вберігав.

З того часу, як втратила зв’язок із чоловіком, не знаходить собі місця. Зверталася усюди, куди лише могла, але так нічого, каже, й не вдалося довідатися.

— Мій чоловік дуже багато пройшов, пережив і заслужив довгого та щасливого життя, — розповідає Юля, — тому я молю Бога, аби він знайшовся, і вірю, що так і буде.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лариса Січенко

    Боже допоможи знайти воїна 🙏🙏🙏💙💛

keyboard_arrow_up