Блокпости та тероборона - це компетенція військових. Мер тут ні до чого

Блокпости та тероборона - це компетенція військових. Мер тут ні до чого
  • Днями у соціальних мережах серед козятинчан стрімко ширилася інформація про те, що нібито міський голова Козятина Тетяна Єрмолаєва дає вказівку розбирати та послаблювати блок-пости та зняти з чергувань кадрових офіцерів.
  • Також були закиди і в сторону волонтерського напрямку. Мовляв, зібрані людьми речі не доходять до тероборони, а переполовинюються по дорозі до вказаного пунку.

Не оминули такі пости і сторізи й сторінку «RIA-Козятин» в інстаграм. Користувачі цієї соціальної мережі поширювали цю інформацію, відмічаючи наше видання. Не зважаючи на те, що подібні дописи ми не публікували і не поширювали, багато з наших читачів (а їх більше 5,5 тисяч), висловлювали своє обурення. Мовляв, «RIA-Козятин» в зговорі і не бажає донеси до громади правду.

Відео дня

 

Хочемо звернутися до всіх — на всіх наших інформаційних каналах, а це і сайт, і групи у соцмережах ФБ та інстаграм, вайбері та телеграмі, публікується лише достовірна, офіційна та перевірена інформація. Якщо ви маєте докази подібних звинувачень — звертайтесь до відповідних органів, які мають це контролювати. Наприклад, поліцію та СБУ.

Тепер напишемо, як відповіла на подібні інформаційні закиди міський голова Козятина Тетяна Єрмолаєва. Цитуємо допис з її офіційної сторінки:

«Останнім часом розповсюджуються чутки, що я розганяю блокпости і територіальну оборону. Міський голова не може керувати військовими. І не може наказувати ЗСУ. Це справи військових і міська рада не може і не має права в них втручатись. Ще раз наголошую: блок-пости та тероборона - це компетенція ЗСУ та Національної поліції. Тому закликаю вас мати гострий розум і не вірити фейкам, які дестабілізують громаду. Цим вони хочуть посіяти паніку в громаді. Наші військові сильні, мужні і відважні. І точно знають свою роботу. Читайте тільки перевірені джерела: сторінку міської ради, сторінки державних структур, а не дописи горе-патріотів. Також хочу передати привіт всім тим, хто користується ситуацією і набирає собі політичні бали за рахунок війни. Не займайтесь колабораціонізмом і не розхитуйте громаду - це погано закінчиться для вас. У нас не політичне ігрище, а військовий стан. Направте свою енергію в правильне русло: на оборону країни, на волонтерство. Слава Україні! Мирного неба нам над головою!»

Подібну інформацію підтвердили  і в козятинській поліції. Там також пояснили, що міський голова Козятина Тетяна Єрмолаєва ніякого відношення ні до одного блокпоста не має. Вона координує роботу територіальної оборони. Її ставлять завдання, наприклад, про потребу продуктів харчування. Жодного блокпоста вона не стоворювала, жодного блокпоста вона не розігнала.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Вика Слободяник

    У вас мер завжди ні до чого😡
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    ❗ Такі ,,закидОни" можуть робити тільки убогі люди---розумом і душею .😠
  • Viktor Tabaliuk

    То хай іде по стоїть на них що її не подобаїться може вона терористка
  • Валерій Гончарук

    Зняти тварину

    Тетяна Костюк reply Валерій Гончарук

    Валерій Гончарук ти правий на всі 100! Головне - перемога!

    Тетяна Костюк reply Валерій Гончарук

    Валерій Гончарук яка дань? Ти про що? Ти уявляєш що вивести в нал гроші з рахунків це взагалі нереально!!!!!!

    Тетяна Костюк reply Валерій Гончарук

    Валерій Гончарук  ображати навіть і не думала! Щодо лікарень
    : Медсестри знаходяться в штаті лікарні! І це вирішує головний лікар!

    Валерій Гончарук reply Валерій Гончарук

    Тетяна Костюк добре не будемо доводити до сварки кожен при своїй думці. Нам потрібно обєднуватися а не ображати один одного.

    Тетяна Костюк reply Валерій Гончарук

    Для того щоб робити такі висновки, треба знати правду! А правда вона зовсім інша!

    Валерій Гончарук reply Валерій Гончарук

    Тетяна Костюк в мене мозги в нормі. Прохання не ображати я нікого не ображав а висловлював свою думку.

    Валерій Гончарук reply Валерій Гончарук

    Тетяна Костюк що вона зробила на даний час ні одной нормальної медсестри не залишилось всіх звільнила  дитячі садочки платили дань гроші з дороги собі на карман... Про що ми говорим. Зняти тварину

    Тетяна Костюк reply Валерій Гончарук

    Валерій Гончарук включи мозги! Цивільна людина(неважливо чи це мер чи міністр) наказує військовим!!!!! Це бред! Не уподобляйся базарним бабам!!

keyboard_arrow_up