Як позбутися неприємного запаху сигарет у квартирі. Поради від VELO

Як позбутися неприємного запаху сигарет у квартирі. Поради від VELO

На правах реклами.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.  

Часто люди, що використовують звичайні тютюнові вироби, стикаються із проблемою наявності неприємних запахів  на особистих речах в помешканні. Це може не турбувати самих курців, але спричиняє дискомфорт в осіб, які уникають нікотином. 

Як уникнути тютюнового диму в домівці та знайти альтернативу* нікотину у формі паучів VELO, дізнайтеся детальніше зі статті https://go-velo.com.ua/blogs/articles/yak-shvydko-prybraty-zapakh-syharet-u-kvartyri

Методики зменшення запаху від сигарет 

Споживання звичайних сигарет помітне для оточуючих через специфічний дим  від спаленого тютюну, який осідає на одязі, волоссі та предметах у помешканні.  Неприємний запах диму спонукає багатьох курців шукати альтернативні способи вживання, серед яких можна відмітити й   нікотинові паучі VELO. Цей вибір, як альтернатива звичайним нікотиновим продуктам, не виробляє диму, попелу* і не залишає за собою неприємного запаху**. 

Але якщо ви не бажаєте відмовлятися від своїх звичок, ось декілька корисних порад, як можна усунути запахи в помешканні: 

  • Регулярне провітрювання. Оптимальним часом для цього є ранкові та вечірні години або період відсутні мешканців вдома. 
  • Споживання тютюну в спеціально відведених місцях. Намагайтеся не палити всередині помешкання, а вибирати для цього балкон чи вулицю, подалі від місць загального користування. 
  • Застосування ароматичних композицій та свічок. Аромадифузори та свічки не лише допоможуть створити затишок, але й ефективно маскують тютюновий дим. Аромадифузори з нотами кедра, амбри чи цитрусових відмінно підходять для цієї мети. 
  • Парове очищення. Меблі та килимові покриття активно вбирають запахи, тому ідеальним рішенням буде регулярне вологе прибирання за допомогою пароочищувача. 

Як ми вже зазначили, традиційна нікотинова продукція завжди залишає запахи в помешканні. І якщо  ви бажаєте уникнути таких наслідків, розгляньте використання нікотинових паучів VELO як зручну альтернативу. Їх можна вільно вживати вдома та в громадських місцях, отримуючи необхідне нікотинове насичення без створення дискомфорту для оточуючих і без ризику залишити запах диму у вашому помешканні. 

Паучі VELO мають широку палітру смаків, спеціально розроблених для повнолітніх споживачів. Щоб ознайомитися з повним асортиментом і зробити покупку, відвідайте наш офіційний вебсайт go-velo. Ця платформа пропонує вигідні умови — безкоштовна доставка вашого замовлення через службу «Нова пошта» по всій території України. 

Для тих, кому потрібна консультація або хто хоче дізнатися більше про продукт VELO, рекомендуємо відвідати одну з роздрібних точок у вашому місті. Там можна отримати інформацію про склад продукту, рекомендації щодо використання, дізнатися про різні рівні міцності паучів, а також ознайомитися з іншими перевагами, які пропонує VELO. 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.  

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність.

keyboard_arrow_up