Рейтинг сімейних лікарів за кількістю пацієнтів

Рейтинг сімейних лікарів за кількістю пацієнтів
  • Торік у нашому місті почали працювати чотири нових сімейних лікарі.
  • Наразі у Козятині вже майже три десятки сімейних у двох амбулаторіях — міській «первинці» та колишній районній.
  • Розповідаємо, у кого з них найбільше підписаних декларацій

У Козятині працює дві амбулаторії сімейної медицини — Міський центр первинної медико-санітарної допомоги, що у приміщенні колишньої поліклініки, та Центр первинної медико-санітарної допомоги Самгородоцької сільської ради (колишня районна сімейна медицина). Почнемо ми з міської «первинки», оскільки її послугами користується більша кількість пацієнтів. Загалом 29 702 мешканці Козятинської громади уклали декларації з лікарями. Серед пацієнтів жінок дещо більше, ніж чоловіків. Що стосується вікової категорії, то найбільше пацієнтів віком 40-64 роки.

Нагадаємо, минулого року до колективу центру долучилося четверо нових лікарів: Ірина Данильченко, Наталія Малиновська, Сергій та Олена Пантюх. Усі були студентами Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова, протягом двох із половиною років проходили у Козятинській «первинці» інтернатуру і з серпня 2022-го стали працювати у нас. 

Наразі у Козятинському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги 22 сімейних лікарі (серед них троє педіатрів) та один терапевт. Ми сформували ТОП-5 медичних спеціалістів за кількістю декларацій, укладених із пацієнтами. Необхідні дані ми отримали на сайті Національної служби здоров’я України.

Відео дня

Відкриває наш рейтинг Олена Чуба, лікар загальної практики, сімейний лікар. Станом на 13 жовтня із Оленою підписали декларації 1 859 пацієнтів.

На четвертому місці — Ольга Цвик, лікар загальної практики, сімейний лікар. Має 1 868 укладених декларацій із пацієнтами.

Трійку лідерів відкриває Наталія Асафова, лікар загальної практики, сімейний лікар. Наталія має 1 874 пацієнти.

На другому місці — Павло Кульчицький, лікар загальної практики, сімейний лікар. Із ним декларації підписали 1 882 пацієнти.

Лідирує у нашому рейтингу Людмила Рожанська, лікар загальної практики, сімейний лікар. Людмила має 2 013 пицієнтів.

Додамо, що три роки тому ми вже робили подібний рейтинг і тоді ситуація була зовсім інша. У 2020-му на першому місці був Павло Кульчицький, на другому — Олена Лукашевич, а Людмила Рожанська закривала трійку лідерів. На четвертому місці була Олена Чуба, а на п’ятому — терапевт Зоя Науменко-Чачашвілі, яка до цьогорічного рейтингу не потрапила.

Переходимо до центру медико-санітарної допомоги Самгородоцької сільської ради. У цієї «первинки» значно менша кількість пацієнтів — 6 640. Серед тих, хто підписав декларації із сімейними лікарями, найбільше людей віком 40-64 роки і теж переважають жінки.

Лікарів у цьому центрі значно менше — п’ять сімейних та один терапевт. Тому ми склали ТОП-3, також за даними Національної служби здоров’я України станом на 14 жовтня, які є у відкритому доступі. 

Відкриває наш рейтинг Олександр Кирилюк, лікар загальної практики, сімейний лікар. Із ним підписали декларації 1 722 пацієнти.

На другому місці Тетяна Мацюк, лікар загальної практики, сімейний лікар. У Тетяни 1 773 пацієнти.

На першому місці Павло Засядьвовк, лікар загальної практики, сімейний лікар. Із ним підписали декларації 1 776 пацієнтів.

 

Читайте також:

Лікар-травматолог Козятинської ЦРЛ Іван Швець: «Людина, яка захворіла на сказ, вона 100% помре»

Є безоплатні медикаменти для лікування розладів психіки й епілепсії. Як отримати?

Типи А й В: розповіли які штами грипу прогнозують цієї осені-зими та як захиститися

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (30)
  • Александр Безин

    Прочитавши коментарі можу написати наступне, дійсно пані Цвик байдуже відноситься до своїх обов'язків, у суботу та неділю на телефон взагалі не відповідає, а якщо і підніме слухавку то не консультує а відповідає, що у неї " вихідний" звертайтеся до інших лікарів. Коли заходиш до неї в кабінет і запитуєш - чи можна зайти, вона " вічливо" відповідає" ШО НАДА!!". ЇЇ грубість, черствість і байдужість до своїх пацієнтів перевищує елементарну лікарську етику!!.
  • Сергій Мікоян

    Знайдіть молодих з свіжими поглядами,знаючих,які лікують за новими протоколами.........
    Профільних спеціалістів, хірурга,терапевта,дерматолога,лор.....Бо все що є в наявності на ладан дихає!)))Окрім комісій і астми нічого не бачать!
  • Ірина Омельчук

    В мого сина сімейний лікар Пантюхі  Олена Миколаївна я не ю дуже задоволена мині подобається як вона ставиться до дитині і як лікар також подобається,і в загалі хороша людина.
  • Іруся Плотніцька

    Я , також задоволена нашим сімейним лікарем Наталия Асафоваа,,приємна,відданна своєї професії, дякую,що Ви  піклується за наше здоров'я!!!

keyboard_arrow_up