Зіграно перший тур чемпіонату області з футболу серед ветеранів.

Зіграно перший тур чемпіонату області з футболу серед ветеранів.
  • Перший тур чемпіонату Житомирської області з футболу серед ветеранів 40+ був зіграний минулої неділі, 3 грудня.
  • Ветерани ФК «Моноліт» на власному майданчику приймали «ровесників» команди Погребища.

Ранок для монолітовців почався з очищенням манежу від снігу, адже всі організаційні питання лягають на плечі господарів майданчика. Із завданням футболісти впорались на половину. Якщо гумові доріжки вдалося від снігу очистити, то білі лінії на засніжених ділянках зеленого покрову виднілися не чітко, але гравці обох команд так скучили за футболом, що на такі незручності не звертали уваги.

Щодо гри, то на майданчику спортивної бази «Локомотив» майже весь перший тайм точилася рівна боротьба на кожній ділянці ігрового поля. Як не старалися нападники обох команд плести мережива атак на ворота суперника, в обороні власних воріт захисники зіграли надійно. Лише в кінці тайму граючий тренер «Моноліта» Олександр Шевчук був швидшим від захисників і відкрив рахунок зустрічі. За рахунку 1:0 команди пішли на відпочинок.

У другому таймі команда гостей прагнула зрівняти рахунок. Вони йшли вперед всією командою, а монолітовці хотіли футболістів команди гостей спіймати на контратаці. Така тактика не привела до успіху ні господарів, ні гостей. Ближче до середини другого тайму команди стали грати у відкритий футбол. Така тактика була на руку ветеранам «Моноліта». Вони хоч пропустили у свої ворота два м’ячі, зате у воротах погребищан розписалися тричі. Всі чотири м’ячі на рахунку Олександра Шевчука. Тож у ветеранів «Моноліта» перша перемога і три очки в активі.

Відео дня

Наша команда виступала в такому складі: автор покера Олександр Шевчук, Дмитро Шутов, Павло Занюк, Олександр Корчагін, Володимир Тучак, Іван Ромашкан.

В інших поєдинках туру №1 «Володарка» вдома поступилася «Сквирі» з рахунком 3:7, а «Новоселиця» на виїзді була сильнішою за ветеранську команду «Ружин».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up