Заходи до 150-ї річниці міста Козятина почалися на спортивних майданчиках

Заходи до 150-ї річниці міста Козятина почалися на спортивних майданчиках
  • Спорт для всіх. У суботу, 6 липня, на стадіоні «Локомотив» відбулося два спортивно-товариських турніри з нагоди 150-річчя Козятина.
  • На футбольному полі провели матч ФК «Локомотив» та ветерани ФК «Моноліт». На волейбольному майданчику зустрічалися ветерани волейболу Козятинського краю. Як то було — репортаж з
  • місця події

Футболісти добре знають, в яких умовах ми святкуємо День міста. Гра почалася з хвилини мовчання в знак пам’яті за загиблими воїнами, а після Гімну України і привітань футболістів гаслом «Слава Україні!» арбітр зустрічі Віктор Обущак вивів команди на поле.

Початок гри показав, що товариська гра мала вигляд товариської тільки за назвою і коректними діями футболістів на полі, адже як-не-як, грали батьки і діти. Ветерани не могли змагатися на рівних зі швидкими енергійними хлопцями. Тому обрали тактику не перебігати молодь на футбольному полі, а передумати їх у тактиці. Ініціативою, як і чекали, заволоділи футболісти «Локомотива». Вони накочували атаки на ворота ветеранів одна за одною, проте монолітовці вдало діяли в захисті власних воріт.

Відео дня

Тактика старших була втомити молоді таланти в першому таймі, а коли в другій половині гри фізичні сили команд в деякій мірі зрівняються — перемогти молодих футболістів за рахунок продуманих дій, а якщо сказати прямо, то перемогти на досвіді. 

 У «Локомотива» була своя тактика — зіграти у атлетичний футбол. І така тактика дала результат. Саме молоді футболісти повели в рахунку. Був епізод, коли ветерани могли зі стандартного положення зрівняти рахунок, проте удару зі штрафного бракувало точності. Поки любителі футболу обговорювали цей епізод, гравці «Локомотива» забили вдруге.

Під кінець зустрічі стала спрацьовувати тактика ветеранів. Вони за 10 хвилин до завершення гри відквитали один м’яч. Монолітовці мали велике бажання зрівняти  рахунок і великими силами пішли вперед. 

На останній хвилині гри у ворота ветеранів був призначений небезпечний штрафний. Після удару зі штрафного рахунок став 3:1 на користь «Локомотива». 

На волейбольному майданчику, де зустрічалися ветерани волейболу Козятина, Самгородка і Бродецького було на що і на кого подивитися. Зокрема в команді Козятина грали Олександр Комар, Петро Мазур та Володимир Добржанський, у команді Самгородка були майстри м’яча і сітки Андрій Хрищенюк та Сергій Лановик. За команду Бродецького грав захисник України Сергій Перенчук. 

Кожна з команд провела по дві зустрічі і мали в своєму активі по одній перемозі. За додатковими підрахунками переможцем товариського турніру стали волейболісти Самгородка. Козятин і Бродецьке на другому місці. А в цілому у ветеранів перемогла велика дружба. Вони стали єдиною командою по завершенні змагань. Були такі веселі, щасливі, втомлені, що й забули про колективне фото.   

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up