Їхали «легіонівці» з Бердичева, переночували в Козятині і забрали «золото» у Сосонці

Їхали «легіонівці» з Бердичева, переночували в Козятині і забрали «золото» у Сосонці
  • Минулої неділі в селищі Сосонка пройшов заключний тур чемпіонату Вінницького району з міні футболу.
  • Чемпіоном достроково став «Легіон» з Козятина, срібні нагороди у ФК «Лука» (Лука Мелешківська ТГ), бронзові медалі здобув ФК «Динаміт» Іллінецької ТГ.
  • Щодо інших команд, то вони в заключному турі могли поправити свої турнірні здобутки.

Легіонівці в останньому турі зустрічалися з «Оріоном» (Малі Крушлинці).

Чи то «Оріон» поставив за мету дати бій чемпіону, чи дострогове чемпіонство трохи розслабило нашу команду. Можливо, фізична втома, адже «Легіон» днем раніше провів гру вже на першість Бердичівського району. Можливо тому у Сосонку на гру з «Оріоном» команда поїхала не самим бойовим складом. Але у «Легіона» що не гравець, то лідер команди. Чому програли «Оріону» з рахунком 5:11, в команді розберуться. Нам відомо, що легіонівці на кожну гру виходить мотивованими та з великою повагою до суперника. Тож про відсутність мотивації чи про недооцінку суперника не йдеться.

Відео дня

Про підсумки чемпіонату, що проходив у Сосонці з нами поділився враженнями граючий тренер комади Олександр Максименко.

— Ми — чемпіони першості Вінницького району. Крім того, за підсумками сезону в номінації «кращий бомбардир» став гравець нашої команди Олександр Козюк. В номінації «кращий гравець» турніру — Дмитро Кобернюк

Кращий голкіпер — Кречик Антон (ФК Динаміт). Кращий захисник — Гурник Олександр (ФК Лука). Кращий молодий гравець — Грибінник Артем (ДЮСШ Десна)

Ми завершили чемпіонат Вінницького району, та заявились на чемпіонат м.Бердичів. Стартували минулої суботи з перемоги над командою Хажина з рахунком 5:2, — сказав на завершення нашої розмови гравець, тренер і спонсор «Легіона» Олександр Максименко.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up