Видовищні змагання у пляжному волейболі

Видовищні змагання у пляжному волейболі

У неділю, 17 червня, на Козятинському стадіоні “Локомотив” відбулися фінальні змагання з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд Козятинського району.

Серед чоловіків на турнірі взяли участь волейболісти сіл Глуховець, Кордишівки, Бродецького, Сестринівки, Махаринець, Миколаївки та Самгородка.

Серед жіночих команд на змаганнях грали волейболістки Глуховецької територіальної громади та села Сестринівки.

У змаганнях чоловіків на вершину п’єдесталу піднялися волейболісти Сестринівки. У них комплект золотих нагород. На другому місці спортсмени села Махаринець. У них срібні медалі. Замкнули трійку призерів волейболісти Самгородка. Вони це право вибороли в зустрічі ще з одним сильним колективом з Миколаївки. Поступившись у першій партії миколаївцям, самгородчани спочатку відновили рівновагу в партіях, а в третій, заключній, святкували загальну перемогу над суперником.

Відео дня

У представниць слабкої статі все набагато простіше. Дві команди — два призери. Дівчата з Глухівець — золоті дівчата. Спортсменки з Сестринівки — лауреати срібних медалей.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up