Ветерани «Моноліта» — бронзові призери турніру в Романівці

Ветерани «Моноліта»  — бронзові призери турніру в Романівці
  • У п’ятницю, 12 квітня, на стадіоні СК «Бердичів», (Романівка Райгородської територіальної громади Бердичівського району) відбувся турнір серед команд ветеранів.
  • У змаганнях брали участь господарі майданчика команда «Старий Бердичів», «Ружин» і наш «Моноліт»
  • Турнір проходив за коловою системою

Першими на майданчик вийшли «Старий Бердичів» та «Ружин». Гра завершилась нулями на табло. Другу свою гру «Старий Бердичів» провів з нашим «Монолітом». У ній також була зафіксована нічия з рахунком 2:2.

В завершальному матчі турніру ветерани «Моноліт» зустрілися з ровесниками з Ружина. Ця цікава гра завершилась мінімальною перевагою житомирян з рахунком 1:0. Автором єдиного м’яча в матчі став Василь Гудзь. Він організаторами змагань був визнаним в номінації як кращий гравець турніру.

Серед гостей турніру був присутній гордість Бердичева — відомий футболіст «Поділля» (Хмельницький), Київського «Динамо», Дніпра, Одеського «Чорноморця» та в строкову службу «Зірки» (Бердичів). Саме від автора переможного пасу Реброву у виграному матчі над московським спартаком 3-2 футболісти ветерани отримали призи за зайняте місце. 

Відео дня

Переможець турніру — команда ветеранів «Ружин» з Ружина.

 Кубок за ІІ місце отримали команда ветеранів «Старий Бердичів»

 Бронзовим призером став «Моноліт» (Козятин)

На завершення турніру учасники ігор подякували організаторам за душевну гостинність і високий рівень проведення турніру. Подякували нашим ЗСУ за можливість проведення змагань і як друзі-суперники зібралися для традиційного коллективного фото.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up