Важко даються ігри на виїзді

Важко даються ігри на виїзді
  • Минулої неділі команди Другої ліги чемпіонату Вінницького району з футболу проводили ігри 7-го туру.
  • Футболісти Козятинського «Локомотива» проводили гостьовий поєдинок у Вінниці.
  • Їх суперниками була команда Short Term.

Ще перед грою з «Шорт Термом» ми випадково зустрілися з одним із граючих тренерів «Локомотива» Максимом Слободяником. Він каже чомусь нам дуже важко даються ігри на виїзді. Ніби граємо добре, а результат не на нашу користь. Хочеться, щоб на виїзді мати такий же результат, якого досягаємо ми у домашніх матчах.

Одна з причин такої різниці у виїзних і домашніх матчах нам, ніби відома. Вдома «Локомотив» має шалену підтримку від своїх прихильників вірніше прихильниць. Дівчата так вболівають за своїх хлопців, що чутно далеко за стадіоном. На виїзді такої підтримки у гравців «Локомотива» немає. Немає у хлопців мотивації викладатися з подвійною енергією і це природно.

Є й друга причина різниці виїзних і домашніх матчів. Тут ми кинемо маленький камінчик у город арбітрів. Тренери і гравці команд цього не коментують, але арбітри трохи таки недолюблюють команди з Козятина.

Відео дня

Щодо гри у Вінниці, то господарі поля забили першими. «Локомотив» відзначився голом у відповідь. Бойова нічия 1:1 Після цієї нічиєї «Локомотив» опустився на один рядок в турнірній таблиці. Маючи гру в запасі «Локомотив» перебуває на 8-му місці, а за втраченими очками команда на 5-му місці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up