В Самгородку пройшов турнір пам’яті Юрія Якубівського

В Самгородку пройшов турнір пам’яті Юрія Якубівського
  • Юрій Якубівський був вчителем фізичного виховання у школі села Миколаївка. Він був тренером, спортивним наставником і другом дітей до якого вони тулилися тому, що любили його, як самого
  • доброго вчителя. Юрій Геннадійович брав активну участь у багатьох видах спорту та мабуть найбільше любив волейбол і
  • виступав за команду «Козятин».

Проходили змагання у Самгородоцькій спеціалізованій школі за олімпійською системою. Першими на спортивний майданчик вийшли волейболісти-ветерани Козятин та «Ветеран Бродецьке» В боротьбі з однаковими шансами на успіх вибороли перемогу волейболісти команди Козятин.

В другому півфіналі зустрілися команди Самгородка та Миколаївки. В цьому поєдинку вдаліше зіграли земляки Юрія Якубівського.

Відео дня

В грі за третє місце мірялися силами волейболісти Самгородка та Бродецького. Володарям Кубка за ІІІ місце стали господарі майданчика волейболісти Самгородка.

В фіналі зустрілися ветерани Козятина і Миколаївки. Ця захоплююча гра завершилась обіймами команд суперників. Так вже склалися традиції у грі ветеранів. На спортивному майданчику боротьба за кожне очко, а по завершенні гри обійми друзів, як подяка за красиву гру. Щодо зайнятих місць то Козятин — 1 місце, Миколаївка— 2 місце, Самкородок — 3 місце Бродецьке — 4 місце.

А кращим гравцем турніру був визнаний Віталій Шостаківський—гравець команди Бродецького

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up