В Козятинському терцентрі пройшов шаховий турнір з нагоди Дня сухопутних військ

В Козятинському терцентрі пройшов шаховий турнір з нагоди Дня сухопутних військ
  • В середу 13 грудня в актовій залі Козятинського міського територіальному центру соціального захисту населення відбувся відкритий шаховий турнір з нагоди Дня сухопутних військ України.
  • В турнірі брали участь спортсмени шахісти, люди поважного віку, ветерани спорту та козятинчани з обмеженими можливостями.

Шаховий турнір проходив за коловою системою з контролем часу 15 хвилин на партію В ньому брали участь голова Козятинської федерації шахів Олександр Іонов. Володимир Закорчевний, Юрій Олексюк, Геннадій Ткачук, Юрій Ставнійчук, Микола Любімий, Василь Христовий та Едуард Квасневський.

Після того, як всі шахісти зіграли по сім партій Перше місце з результатом 6.5 очок виборов Тренер Козятинської шахової школи Олександр Іонов. На півочка відстав від переможця Юрій Ставнійчук. У нього друге місце. Третє місце у почесного ветерана з шахів Володимира Закорчевного. В його активі 4.5 очка.

Відео дня

Далі шахісти фінішували в такій послідовності. Юрій Олексюк набрав 3.5 і посів четверте місце. Ще на півочка менше у Геннадія Ткачука. Шостий результат показав Едуард Квасневський. Замкнули вісімку найкращих шахістів турніру Василь Христовий та Микола Любімий.

По завершенні змагань учасники турніру висловили велику подяку організаторам за турботу і велику увагу до ветеранів і людей солідного віку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up