В день Святвечора гравці «Легіона» зробили собі подарунок

В день Святвечора гравці «Легіона» зробили собі подарунок
  • Минулої неділі 12 команд чемпіонату Вінницького району з футзалу вп’яте зібралися у спортивному залі місцевого ліцею села Сосонка.
  • Ігри п’ятого туру проходили в дружній атмосфері і були видовищними. Адже зустрічалися сусіди по турнірній таблиці та команди, які хотіли набрати перші очки.

Першими на спортивний майданчик вийшли «Колос» (Іванівці) та «Зоря» (Зарванці). Їх змінили на майданчику ФК «Сосонка» та наш «Легіон» Гра за № 3 відбулася між «Олімпіком» (Вороновиця) та «Нивою» з Стрижавки. Четвертими стартували «Оріон» Малі Крушлинці та ФК «Лука» (Лука Мелешківська) ФК «Турбів» та «Ронекс» (Вороновиця) завершували ігровий день. «Динаміт» (Вороновиця) та ДЮСШ Десна Стрижавка гру 5-го туру не проводили.

Наш «Легіон» — єдиний з колективів, який ще не втратив від початку чемпіонату жодного очка. І в 5-у турі козятинські футболісти отримали переконливу перемогу над одним із лідерів чемпіонату та господарями майданчика футболістами Сосонки.

Відео дня

Відкрив рахунок в грі Дмитро Козир потім відзначились Олександр Козюк та Ярослав Корніюк. За рахунку 0:3 завершилась перша половина зустрічі.

В другому таймі Олександр Козюк та Ярослав Корніюк забили ще по м’ячу та обоє оформили дубль. Далі Сергій Ткач, Дмитро Кобернюк та Роман Гнатюк завершили яскраву перемогу «Легіна» над командою, яка після четвертого туру була в трійці лідерів чемпіонату,

.Переконлива перемога наших земляків 1:8. «Легіон» йде без очкових втрат —15 очок.

За лідером з двох очковим відставанням йдуть гравці ФК «Лука», які в цьому турі перемогли «Оріон». На чисте третє- місце вийшов ФК Турбів. В їхньому активі 12 очок.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up