У Козятині Турбові та Бохониках грали центральні матчі 7-го туру

У Козятині Турбові та Бохониках грали центральні матчі 7-го туру
  • В неділю 20 жовтня на стадіоні Локомотив проходила календарна гра між командами «Легіон» Козятин та «Заря» Зарванці.
  • Це була гра 7-го туру чемпіонату Вінницького р.н з футболу у першій лізі. Крім гри в Козятині центральними іграми туру були ігри
  • «Турбів» «Град» та «Енергетик «ФК «Альфа»

Гра в Козятині між «Легіоном» і «Зарею» почалася традиційними вітаннями своїх суперників словами «Слава Україні» «Героям Слава» та хвилиною мовчання за загиблими захисниками України. Перший удар по м’ячу зробили жовто-блакитні. Саме в такій формі виступали гості. Вони й розігрували м’яч з центру поля.

Довгий час м’яч літав між двома карними майданчиками. Коли спортивний снаряд доходив до воротарів, то це були наслідки неточної передачі на партнера чи гри захисників через голкіпера.

Відео дня

Змінив малюнок гри Дмитро Кобернюк. Він підхопив м’яч біля центральної лінії, на дриблингу обійшов декількох гравців команди суперника та міцно пробив у правий кут воріт. Воротар гостей намагався відвести загрозу від своїх воріт тільки його відчайдушний стрибок виявився трохи запізнілим.

Повівши в рахунку легіонівці проводили неквапливий розіграш м’яча в лінії захисту, і тим самим намагалися витягували гравців «Зарі» на себе. Тільки атлетичні гості мали сили, щоб іти у пресинг та ще й вміло діяли на підстраховці.

Коли до кінця першого тайму залишалося 10 хвилин хтось з гравців «Зарі» кинув клич «давайте йдем вперед тому, що треба відігратися ще у першому таймі.

Іншої думки був граючий тренер «Легіона» Олександр Максименко. Він отримав шкіряну кульку за метрів 40 від воріт. Прошов з м’ячем метрів 20 та пробив по воротах. Удар у Олександра виявився не дуже сильним та полетів за такою траєкторією, що розминувся по дорозі з руками стрибнувши голкіпера.

Це був гол в роздягальню тільки арбітр зустрічі об’явив, що до основного часу він добавив хвилину. Замість хвилини відіграли 2-і з хвостиком і арбітр дав свисток на перерву.

В другому таймі «Заря» хотіла змінити рахунок, а господарі поля грали по рахунку. Щоб рахунок змінити ближчими до цього були футболісти «Легіона» За «Зарю» по разу зіграли штанга та поперечина.

Завершилась гра в Козятині за рахунку 2:0.

Після цієї перемоги команда нашого міста набрала 14 очок і перебуває на другому рядку турнірної таблиці.

«Заря» це амбітна команда із непоганою спортивною і фінансовою базою, мають у своєму складі хороших диспетчерів розвитку атак. Бій «Легіону» дали тільки чогось не вийшло на завершальній стадії атак. На всяк випадок запитали— може поле трохи промерзло і для гри стало важким?—Поле просто ідеальне, на якому хочеться грати сказали футболісти «Зарі».

Щодо інших матчів, то крім гри в Козятині центральними іграми туру ігри «Турбів» «Град» та «Енергетик «ФК «Альфа». Про їх результати дещо пізніше.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Шостаківський

    А що це за назва команди ,,заря"?
  • Геннадий Ткачук

    Діма Кобернюк був кращим гравцем Вінницької області в 21 році

keyboard_arrow_up