Турнір пам’яті Валерія Шевчука стане традиційним.

Турнір пам’яті Валерія Шевчука стане традиційним.
  • Минулої суботи в селищі Пулини Житомирської обл. пройшов відкритий міжобласний турнір з футболу серед ветеранів 40+ В змаганнях брали участь 3-команди.
  • Це— «Фанат» Пулини, «Граніт» Черняхів та гості з Вінницької обл. ветерани Козятинського футболу ФК «Моноліт.» Приурочений турнір пам’яті був загиблому воїну Валерію Шевчуку, який загинув
  • на полі бою 30 вересня 2022 року.

Офіційну частину спортивного заходу проводили біля приміщення Вацлавського ліцею, саме в ньому навчався загиблий воїн. Серед присутніх були директор ліцею Лариса Грибан, Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк та головний організатор турніру пам’яті— брат загиблого захисника України Валерія Шевчука—Олександр Шевчук.

Перед початком змагань керівництво селищної ради, учні ліцею з своїми наставниками, гості селища до меморіальної дошки, яка була відкрита воїну—Герою поклали квіти.

Відео дня

Щодо гри, то першими на футбольне поле згідно жереба вийшли футболісти «Моноліта» та «Граніт» Черняхів. Монолітовці, як могли так відбивалися, адже приїхали На турнір не повним складом, якщо вже бути більш точним, то вийшли вони на поле у 8 польових гравців. Пулинчани не тільки були гостинними господарями, але й відрядили до команди з Козятина трьох місцевих гравців. Подаровані на гру хлопці в таборі суперника старалися, тільки не завжди знаходили вірні рішення з новими партнерами. Як результат 2:0 на користь ветеранів з Черняхова.

В лругій грі на поле вийшли «Моноліт» та «Пулини» З рахунком 1:0 перемогу святкували господарі майданчика. Золоті нагороди і кубок за перше місце розіграли «Граніт» та команда господарів змагань. Удача у цьому поєдинку була на стороні гостьової команди. «Граніт» переміг з рахунком 1:0 і золоті медалі поклав у кубок за перше місце. Господарі змагань стали срібними призерами. У «Моноліта» кубок за 3-тє місце і бронзові нагороди.

Любителі футболу по завершенні ігор відмітили, що незважаючи на дощову погоду турнір вдався на славу, а родина загиблого Героя повідомили і виразили впевненість, що турнір пам’яті за Валерієм Шевчуком буде традиційним і проводитимуть його на малій Батьківщині Героя-земляка у селі Ясна Поляна.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tamara Syrotenko

    Радііість....ви ще за танцюйте біля героя🥺

keyboard_arrow_up