Ще не всі футболісти ходять до школи, а вже вправно володіють м’ячем

Ще не всі футболісти ходять до школи, а вже вправно володіють м’ячем

В суботу 28-го вересня у Махнівці було проведено відкритий турнір з футболу серед дітей 2017–2018 р.н. Присвячені змагання були Дню фізичної культури і спорту, Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва.

В турнірі взяли участь 6 команд це— «Колос» Махнівка «Промінь» Глухівці ФК Гнівань, Бердичів -1 Бердичів — 2 та ФК Самгородок.

Спочатку шість команд було розділено на 2-і групи по 3-и команди в кожній. Вони провели ігри за коловою системою. У великому фіналі команди, які зайняли в групах треті місця змагалися за 5-те 6-те місце. футболісти ФК Самгородок перемогли «Промінь» Глухівці і зайняли 5-те місце.

Відео дня

Третє—четверте місце розіграли між собою вихованці тренера Юрія Жули. Перша команда перемогла «Спортивний клуб Бердичів» 2 і стала володарем бронзових медалей.

В грі за перемогу в турнірі зустрілися ФК «Гнівань» та «Колос» Махнівка.

На радість батьків маленьких спортсменів і місцевих вболівальників команда «Колос» Махнівка виборола золоті нагороди, а футболісти з Гнівані були нагороджені грамотами за 2-е місце і срібними нагородами.

Організатори змагань передбачили призи для кращих гравців турніру кожної з команд.

Весь турнір був захоплюючим і видовищним, адже частина дітей ще не ходять до школи, а вже навчилися вправно володіти м’ячем. Крім нагород за зайняте місце команди отримали заохочувальний приз від місцевої кондитерської фабрики у вигляді солодких напоїв та кондитерських виробів.

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up