Програли через відсутність лавки запасних

Програли через відсутність лавки запасних
  • Минулої неділі, 4 лютого, на відкритому манежі спортивної бази «Локомотив» відбулася гра VII туру чемпіонату Житомирської області з мініфутболу серед ветеранів 40+
  • . До гравців «Моноліта» приїхали ветерани футболу, команда «Ружин».

Почалася гра з атак гостей. Ветерани «Моноліта» добре рухалися і встигали перекривати вільні зони. Потім гра вирівнялася і вже обидві команди стали шукати щастя біля воріт суперника. Спочатку команди обмінялися голами, а потім господарі майданчика вийшли в рахунку вперед. Ближче до кінця першого тайму відчувалася втома ветеранів «Моноліта», адже на заміні в господарів майданчика був всього один гравець. Тоді як у команди Ружина таких було п’ятеро. Фізична втома «Моноліта» далася взнаки, і кінцівку першого тайму краще провели гості. Спочатку вони зрівняли рахунок, а потім вийшли вперед. З рахунком 2:3 завершилася перша половина зустрічі.

У другому таймі команда «Ружин», маючи на заміні ще один повний бойовий склад, підтримувала високий темп гри. Виснажені гравці «Моноліта» не встигали за переміщеннями футболістів «Ружина». Нерідко троє гравців команди гостей виходили на одного захисника господарів майданчика. При такій грі частину моментів марнували нападники, в більшості випадків ліквідував загрозу взяття воріт голкіпер, у деяких моментах і він не виручав. Загальний підсумок матчу і красива перемога команди «Ружин» 8:4.

Відео дня

Щодо інших матчів, то «Сквира» в гостях обіграла «Погребище» 3:11, «Новоселиця» також на виїзді з рахунком 1:7 здобула перемогу у команди «Володарка».

Позаминулої неділі був зіграний пропущений матч між командами «Ружин» і «Сквира», Перемога з рахунком 4:9 за «Сквирою».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Leonid

    Програли бо не годні грати
  • Оля Дитрых

    Як це?

keyboard_arrow_up