На цей раз без медалей, але з призом кращого воротаря турніру

На цей раз без медалей, але з призом кращого воротаря турніру
  • З 2-го по 7-ме липня 2024 року у селищі Берегове Закарпатської області проходив фінальний тур Чемпіонату ВТО ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колосок»
  • Брали в ньому участь дівчата 2009–2010 та 2011–2012 р.н. У старшій групі грали дівчата з Махнівки. До призів наші земляки не
  • дотягнули, але отримали великий досвід.

В групі молодших футболісток брали участь 5 команд це— «Колос» Гребінківська МТГ Полтавська обл. Команда «Літин» Вінницька обл. СК «Миколаївка» Бородінська ДЮСШ Одеська обл. «Багіра-Шахтар» Донецька обл. та ЖФК «Буг-Сокаль» Львівська обл.

Групу старших футболісток склали— ДЮСШ Ружин Житомирська обл. «Колос» Махнівка Махнівська ТГ Вінницька обл. Тиврівська ОТГ Вінницька обл. КЗ «Городенківська ДЮСШ» Городенківська ТГ Івано-Франківська обл «Кристал» Линовицька ТГ Чернігівська обл. «Лідер» Полтавська обл.

Відео дня

Протягом всього турніру наші дівчата проявили великі старання, щоб зайняти призове місце, але й інші команди приїхали на традиційний всеукраїнський турнір за призами. Цього разу суперниці наших землячок виявилися трохи удачливішими і майстеровишими. Можливо, трохи відвернулася від команди з Махнівки фортуна, але команда «Колос» отримала на змаганнях Всеукраїнського футбольного фестивалю отримала колосальний досвід і їхні перемоги ще попереду і це не просто слова, за малюнком гри у команди хороше спортивне майбутнеє.

На змаганнях В Береговому дуже добре себе проявила воротар «Колоса» Дар’я Жмайло і по праву була визнана найкращим воротарем турніру. Слід відзначити, що Даша на турнірі спортивного року була наймолодша серед гравців усіх команд тож є надія, що в недалекому майбутньому команда «Колос» повернеться з «Золотого колоска» з медалями.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up