На річницю «Локомотива» грали в футбол, виступали гімнасти і роздали купу призів

На річницю «Локомотива» грали в футбол, виступали гімнасти і роздали купу призів
  • У середу, 10 липня дитячий ФК «Локомотив» відзначав третю річницю з дня заснування дитячого ФК «Локомотив». Привітати іменинників приїхали ровесники з Житомира, Андрушівки та
  • Хмільника. В групі підтримки брали участь гімнастки КДЮСШ, а самою приємною миттю на святі були подарунки і винагороди
  • тренерам і спортсменам.

Враховуючи те, що з самого ранку було дуже спекотно організатори спортивного заходу перенесли початок змагань на більш ранню пору і до офіційного відкриття свята провели дві зустрічі

. Першими на футбольне поле вийшли господарі майданчика футболісти «Локомотива» та ДЮСШ Хмільник. Гра рівних за класом суперників була бойовою і видовищною протягом усього матчу та завершилась перемогою козятинських футболістів з рахунком 1:0.

Відео дня

Футболістів «Локомотива» і ДЮСШ змінили на полі «Олімпієць» (Житомир) та «Фортуна» (Андрушівка).

В цьому матчі футболісти обох команд показали злагоджені командні дії в грі один в один і командних діях. «Фортуні» більше посміхалася удача і гра завершилась переконливою перемогою футболістів з Андрушівки.

Фінальний свисток гри за номером 2 був стартом урочистої частини футбольного свята.

Чотири команди зібралися біля підтрибунного приміщення на офіційне відкриття турніру.

Кожне свято в Україні починається з хвилини мовчання за загиблими захисниками України. Після Гімну України стали роздавати іменинникам подарунки. А були вони від дитячої федерації футболу, адміністрації клубу, від батьків футболістів та від гімнастів КДЮСШ, які були групою підтримки під час показових виступів. Маленькі спортсменки виходили на футбольне поле в танці, то білих, то чорних лебедів. Дівчатка, що трохи старші, виконували вправи з булавами і стрічкою. Від любителів футболу гімнастки отримали шквал аплодисментів, і їх на футбольному полі змінили перші дійові особи — футболісти.

Продовжили футбольне свято гравці «Локомотива» та «Фортуни», а тереотично це була гра за 1–2 місце.

Господарі поля на початку гри припустилися прикрої помилки, якою скористалася по футбольному злі гравці «Фортуни». Поки господарі поля розбиралися, чому так сталося, не встигли заблокувати удар по їх воротах з близької відстані. Третій гол, який маленькі залізничники пропустили, був копією першого взяття воріт. За рахунку 0:3 завершилась перша половина зустрічі.

На другий тайм козятинчани зібралися і мали бажання виправити ситуацію. «Локомотив» скоротив рахунок і був близьким, щоб забити вдруге, але цього не вистачило навіть для нічиєї. Загальний рахунок гри 1:3 за «Фортуною»

Знов хочеться відмітити батьків футболістів «Фортуни». Вони бажають перемоги своїм дітям, але аплодують за кожну вдалу дію гравців команди суперника.

Ще були ігри «Олімпійця» з ДЮСШ, «Локомотива» з «Олімпійцем» і «Фортуни» з ДЮСШ. В усіх перемогла дружба.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Marina Kalinska

    Ще у далекі 70-ті ДЮСШ працювали з дітками...
  • Катерина Білокур

    На річниці виступали також неймовірні FLD dance school. Дякую Андрій Площенко за проведення урочистої частини свята

keyboard_arrow_up