На полі була заруба, після гри великі друзі Турнір присвячений Дню міста Козятин

На полі була заруба, після гри великі друзі Турнір присвячений Дню міста Козятин
  • В п’ятницю 7 липня на Козятинському стадіоні Локомотив пройшов турнір присвячений 149 річниці Дня міста Козятин.
  • В змаганнях брали участь футболісти 2012–2015 р.н.
  • Проходили ігри за коловою системою в форматі 6+1. Що було цікавого в цих матчах у нашій розповіді

За збігом обставин і волею жереба першими на газон футбольного поля вийшли команди, які напередодні турніру понесли кадрові втрати. «Леви» Козятин та «Колос» Махнівка на першу свою гру вийшли без воротарів. Тож в таких випадках доводиться воротарську амуніцію одягає польовий гравець. Ще до гри ми поспілкувалися з тренером «Колоса» Миколою Бабюком. Запитали його де ваші бойові дівчата? Він розповів, що 8-го липня команда їде на турнір у Берегове тож дівчаткам і декільком лідерам команди Микола Володимирович дав відпочинок.

При рівній грі між «Колосом» і «Левами» більш досвідченими «Леви» краще використали свої гольві моменти біля воріт суперника. Вони перемогли «Колос» з рахунком 3:0

Гравців першої пари змінили на полі ДЮСШ Тульчин та «Балкани» Вінниця. Ця захоплююча гра завершилась перемогою футболістів з обласного центру з рахунком 4:1 В грі за номером 3-и «Леви зустрічалися з «Спортивним клубом Бердичів». В цій грі команди грали для глядача. Фінальний свисток арбітра зустрічі сповістив, що гра завершилась перемогою «Левів» з рахунком 6:3. Під час гри ми спілкувалися з тренером «Левів» Русланом Гуменюком. Від нього ми й дізналися, що його воротар прийшов підтримати своїх друзів по команді, тільки тренер порадив йому за поганого самопочуття не виходити на футбольне поле. В четвертому поєдинку «Колос» майже весь ігровий час вдало грав від оборони з «Балканами» та за декілька хвилин до завершення гри м’яч пропустили

Відео дня

. «Спортивний клуб Бердичів» в наступній грі двічі розписався у воротах ДЮСШ Тульчин.

Гра «Леви» «Балкани» мала дати відповідь, яка команда займе перше місце, а хто буде другий Та в цій грі «Леви» згадали, що вони грають без основного воротаря. В рівній грі перемогу з рахунком 3:0 здобули «Балкани».

Тульчинці в свою чергу з рахунком 3:0 обіграли ослаблений кадрово «Колос» В своїй заключній грі колоскові з рахунком 1:3 поступилися «Спортивному клубу Бердичів»

Передостання гра турніру поставила все з ніг на голову. «Леви» з рахунком 5:0 несподівано поступилися ДЮСШ Тульчин.

Приємним фактом було те, що після фінального свистка команда блакитно-білих прийшла до засмучених рахунком «Левів» Як дорослі спортсмени розуміли вони, що рахунок не по грі, підбадьорили їх і подякували гравців «Левів» за дуже коректну гру. З «Левами» легко грати, вони по ногам не б’ють сказав один з гравців синьо-білих.

Після цієї гри склалася ситуація, коли «Спортивний клуб Бердичів» в разі перемоги над «Балканами» міг претендувати на перемогу в турнірі, а в разі поразки у трьох команд було б по 6 очок і довелося б рахувати забиті і пропущені м’ячі. Так і сталось Тож «Балкани» виграли всі ігри у них кубок за перше місце. Далі три команди набрали однакову кількість балів. За регламентом змагань при рівності очок команда, яка виграла стає в турнірній таблиці вище. В нашому випадку «Леви виграли у Бердичева. Бердичів виграв у Тульчина, а Тульчин переміг «Левів». За підрахунком забитих і пропущених м’ячів «Спортивний клуб Бердичів, другі, далі ДЮСШ Тульчин, «Леви» і «Колос.»

Медалі учасникам турніру вручала Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва та у всіх колективів запитала, який девіз команди.

У «Колоса» «Вперед до перемоги» У «Левів» «Леви уперед до перемоги»

В ДЮСШ девіз «Синьо-білі вигравати умілі»

У спортивного клубу Бердичів девіз «Слава Україні» У Балкан» «Ми Балкани супер клас переможемо ми вас»

Ще організатори передбачили індивідуальні призи для кращого гравця турніру та кращого голкіпера. Ними стали нападник «Балкан» Павло Вишнівецький та страж воріт «Спортивний клуб Бердичів» Владислав Хотцов.

За оцінками гостей нашого міста спортивна база Локомотив далека від майданчиків, які є у Львові, Івано- Франківську у столиці. З того, що є турнір був організовано добре і було відзначено, що газон футбольного був підготовлений ідеально.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up