«Ми боролися з сильним суперником і просто був не наш день»

«Ми боролися з сильним суперником і просто був не наш день»
  • Спорт. Минулої неділі у спортивній залі місцевого ліцею Сосонки було зіграно матчі 8-го туру чемпіонату Вінницького району з футзалу.
  • До звітного туру за різними розкладами на золоті медалі ще залишилося 8 претендентів.
  • Тож кожна гра для вісімки кращих була і є на вагу золота

У восьмому турі було багато цікавих матчів. Ще не втратила шанс завершити чемпіонат в призовій трійці команда «Оріон». Їх гра з Іванівським «Колосом» була для них ключовою. «Олімпік» зустрічався з фаворитом зустрічі ФК «Турбів». «Зорю» і «Ниву» зі Стрижавки розділяло лише одно очко. Тож і цей матч також мав велике турнірне значення для обох команд. «Зоря» у разі успіху відривалася від переслідувачів. У випадку успіху «Ниви», ці дві команди мінялися в турнірній таблиці місцями. Така ж ситуація між командами «Динаміт» і «Сосонка». Ці команди також у турнірній таблиці розділяв лише один бал.

 Головним матчем туру була зустріч лідера чемпіонату «Легіон» (Козятин) з командою ФК «Лука» (Лука-Мелешківська), яка займала за чотири тури до завершення чемпіонату 2-ге місце.

Відео дня

На майданчику протягом усього матчу була рівна гра гідних суперників з перемінним успіхом. То гостріше атакували козятинські футболісти, то переходила ініціатива до їхніх суперників.

При рівній грі рахунок відкрили гравці «Луки», потім вони забили другий м’яч. За сім хвилин до завершення поєдинку футболісти Вінницького району вели в рахунку з перевагою в три м’ячі і сподівалися, що у грі з лідером перемога вже у їхній кишені. Але  «Легіон» показав свою силу і клас. За 6 хвилин, що залишились, наші футболісти не тільки скоротили рахунок, а й зрівняли його.

Бойова нічия з рахунком 3:3.

Після приїзду в Козятин гравці «Легіону» були небагатослівні і не хотіли нічого коментувати. Єдине, що вдалося почути, що то був просто не їх день.

«Легіон», хоч зіграв у 8-му турі внічию, та в очковому доробку має солідний запас міцності. Він продовжує чемпіонську ходу, лише пригальмував у звітному турі.

ВРІЗ: За 6 хвилин, що залишились, наші футболісти не тільки скоротили рахунок, а й зрівняли його. Бойова нічия 3:3

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Умка Кот

    Чому вони ни в окопах?

    Геннадий Ткачук reply Умка Кот

    Умка Кот судячи з тих що розміщений на фото то вони всі залізничники .Деякі водять локомотиви ,інші ремонтують колії

keyboard_arrow_up