Матч невикористаних можливостей і суддя «довгожитель»

Матч невикористаних можливостей і суддя «довгожитель»
  • Футбол. У неділю, 15 жовтня, на стадіоні «Локомотив» відбулася календарна гра 8-го туру чемпіонату Вінницької області у ІІ лізі.
  • Зустрічалися сусіди по турнірній таблиці господарі поля команда «Легіон» та ФК «Олімпік» із Вороновиці.
  • Розповідаємо, що було цікавого в іграх 7-та 8 туру

Почала виступи у чемпіонаті наша команда дуже вдало. У своїй першій грі третього туру на власному полі з командою «Чорна перлина» з Медвежого Вушка здобула перемогу з рахунком 4:0. У другій грі на виїзді козятинські футболісти завдали поразки з рахунком 1:5 СК «Хутори» з Вінницьких Хуторів. Ще за тиждень у рідних стінах була бита з рахунком 6:0 «Нива 2» (Стрижавка). Чергова поїздка на поле суперника у Вороновицю завершилася перемогою наших земляків над «Ронексом» 11:0.

Маючи дві гри в запасі, «Легіон» після чотирьох ігор вийшов у турнірній таблиці на 2-ге місце. Але у сьомому турі «Легіон» несподівано поступився лідеру чемпіонату, команді «Енергетик» (Бохоники) з рахунком 2:4, а «Олімпік» (Вороновиця) з рахунком 2:1 переграв у місцевому дербі ФК «Ронекс». Перемога «Олімпіка» в попередньому турі дала їм змогу наблизитись до трійки лідерів, адже за набраними і втраченими очками вони поступалися третім місцем нашим футболістам лише за різницею забитих і пропущених м’ячів. 

Відео дня

Футболісти Вороновиці їхали в Козятин, щоб привезти зі стадіону «Локомотив», як мінімум одне очко. На розминці перед грою гравці команди гостей говорили між собою: «Граємо з повною самовіддачею, адже чого було їхати за 100 км, щоб просто проїхатись».

Гравці «Легіону» були налаштовані по-бойовому і впевнені в своїх силах. Адже, як сказали вони самі, поразка в Бохониках 2:4 була не за грою, а так вийшло. 

— Футбольне поле в Бохониках настільки вузьке, що нам всі чотири голи забили після вкидання м’яча з аута, — казали футболісти.

«Легіон» і «Олімпік» у грі 8 туру на стадіоні «Локомотив» вивів на поле арбітр, за плечима якого велика футбольна біографія. Забігаючи вперед, можна констатувати, що в знанні футболу і трактуванні футбольних правил він може дати фору молодим арбітрам. А судити гру без лінійних арбітрів судді в літах вже важко.

Щодо гри «Легіона» з «Олімпіком», то почали її з центру поля гості. Вони провели на ворота господарів декілька атак, але захист козятинчан у тих епізодах зіграв надійно.

Відсунувши гру від своїх воріт, господарі поля й самі взялися до справи. Атака з правого флангу, потім з лівого і після удару Руслана Висотюка м’яч, торкнувшись землі, опинився в сітці воріт «Олімпіка».

Другого взяття воріт не довелося довго чекати. У карному майданчику не за футбольними правилами був зупинений нападник «Легіону», і арбітр зустрічі показав на точку. Одинадцятиметровий майстерно виконав Сергій Ткач. Голкіпер стрибнув в один кут воріт, а Сергій пробив у другий.

Після рахунку 2:0 з командою господарів сталось щось неймовірне. Чи то так вплинули на команду помилки арбітра у визначенні положення поза грою, чи ще щось, а м’яч вперто не йшов у ворота навіть в епізодах, коли легше було поцілити в рамку ніж м’ячу пройти мимо..

Допомагати нападникам «Легіону» пішли захисники. «Олімпік» відбився, провів швидку атаку і відквитав один м’яч.

Кінцівка першого тайму пройшла в атаках господарів, та рахунок 2:1 не змінився.

Початок другого тайму був копією кінцівки першого. Чергове попадання легіонівцем м’ячем у штангу, ривки нападників із глибини поля зупиняв свисток арбітра чи неточна передача партнера. Лише в середині тайму Андрій Нарушак самотужки розібрався з захистом «Олімпіка» і зробив рахунок у матчі 3:1, а Микола Присяжнюк встановив остаточний рахунок 4:1 на користь «Легіона».













 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up