Іван Поберій привіз золото!

Іван Поберій привіз золото!

Він представлятиме ПЗЗ на першості Укрзалізниці

 

На фото Дмитро Демчук та Іван Поберій (праворуч)

У київському спорткомплексі “Локомотив” 13-14-15 липня проходила спартакіада серед команд працівників Південно-Західної залізниці. Були представлені гирьовий вид спорту, шахи, шашки, настільний теніс, волейбол, футбол тощо. Змагалися команди Коростеньської, Козятинської, Конотопської, Жмеринської, Київської дирекцій та від Управління дороги.

Як повідомила інструктор по фізичній культурі Козятинської Дирекції Олена Динилюк, яка була представником команди на спартакіаді, Козятинська дирекція зайняла в результаті друге місце! З чим і вітаємо!

Відео дня

Зокрема в тенісі ми отримали золото! Козятинську команду з настільного тенісу підготував тренер Дмитро Демчук (працівник КМС-120). У її склад увійшли козятинчанин Іван Поберій (працівник воєнізованої охорони) та Любов Маєвська, яка  працює в дистанції сигналізації та зв’язку станції Фастів.

У парній грі вони зайняли перше місце. Іван Поберій в одиночному розряді виборов також перше місце. Люба Маєвська отримала срібну медаль.

Після цього турніру, наш земляк Іван буде представляти Південно-Західну залізницю на першості Укрзалізниці у Харкові в серпні поточного року. Побажаємо йому удачі!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up