Дівчата так гучно вболівали, що біля «Фори» запитували, що за захід на стадіоні

Дівчата так гучно вболівали, що біля «Фори» запитували, що за захід на стадіоні
  • У неділю, 22-го вересня, на стадіоні «Локомотив» відбулася календарна гра третього туру чемпіонату Вінницького району з
  • футболу у другій лізі. Суперником футболістів Козятинського «Локомотива» був «Колос» з Бабчинець Могилів-Подільського
  • району.

Вразило те, що у нашої команди є стільки прихильників. Навіть важко пригадати, коли на стадіоні збиралося стільки любителів футболу. Серед них — голова дитячої федерації футболу Геннадій Панчук та прославлений тренер дитячого футболу Володимир Синяк. Саме той Володимир Синяк, який віддав дитячому і юнацькому футболу нашого міста більше 30 років та виховав футболістів, які продовжили футбольну кар’єру в командах України, білорусі, Словаччини, Швеції, Фінляндії. 

Щодо гри третього туру, то перший тайм пройшов у рівній боротьбі і жодній із команд не вдалося змінити рахунок на свою користь. 

Відео дня

Усі події розгорнулися у другому таймі, де любителі футболу побачили аж шість забитих м’ячів. 

Відкрили рахунок господарі поля. Після подачі з лівого флангу, Назар Занюк вистрибнув вище голкіпера і ударом голови вколотив м’яч у нижній кут воріт. Команда гостей не встигла отямитись від пропущеного м’яча, як Ярослав Шевчук подвоїв рахунок. 

Коли на стадіоні пронеслося гучне «Ярик, давай!» — він «дав», здійснивши рейд з м’ячем на метрів 60, вразивши індивідуальними діями і ефективним ударом по воротах. Так рахунок став 3:0. Закріпив успіх «Локомотива» Юрій Дячук.

При рахунку 4:0, арбітр з колосальним досвідом угледів сумнівне порушення футбольних правил з боку гравця «Локомотива». Поки гравці ставили стінку, «Колос» штрафний пробив, і після добивання рахунок змінився на 4:1. Ми не можемо стверджувати, що штрафний удар суддя придумав, адже не бачили епізод з ракурсу, який бачив арбітр. Тільки коли чотири рази гравця зупиняють так, що тріщить футболка, а свисток арбітра мовчить, і епізод зі штрафним — на совісті судді.

Якщо перший гол «Колоса» можна віднести до не обов’язкових пропущених м’ячів, то другий м’яч вони вже забили трудовий і сталося це, коли у них на полі було всього 8 польових гравців. «Локомотив» забув, що й при рахунку 4:0 треба грати до фінального свистка.

Запекла гра завершилась рукостисканням футболістів. Коли ми були вже біля «Фори» нас запитали, а що за великий захід був цього дня на стадіоні?

— Грали у футбол, а так гучно було тому, що у «Локомотива» з’явилося багато прихильників. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up