Чистий пенальті, було видно майже всім— крім бригади арбітрів

Чистий пенальті, було видно майже всім— крім бригади арбітрів
  • Минулої неділі 16-го червня на стадіоні Локомотив відбулася
  • календарна зустріч між командами «Моноліт» Козятин та одним із лідерів попередніх чемпіонатів Житомирської обл серед ветеранів
  • категорії 40+ «Колосом» з Радогощі.

Колос має репутацію одного із лідера чемпіонату. Правда, в цьому чемпіонаті стартували вони не дуже вдало. Виграли в «Граніта» і поступилися одноклубникам з Путиловичів та «Новоселиці», а гра з «Кераміком» з Баранівки була перенесена на резервний день. Тож в грі 5-го туру імениті гості прагнули покращити своє турнірне становище.

Перший тайм цієї зустрічі пройшов в рівній боротьбі і не приніс бажаного результату жодній з команд та завершився нулями.

Відео дня

В другій половині зустрічі стала вимальовуватися незначна ігрова перевага футболістів з Радогощі. Вони більшу частину ігрового часу володіли м’ячем і гостріше атакували ворота суперника. Монолітовці в другому таймі побудували гру від захисту,  виводили своїх нападників на побачення з голкіпером «Колоса». Така тактика спрацювала. В єдиноборстві з голкіпером гостей нападник «Моноліта» був перший на м’ячі і майстерно перекинув шкіряну кульку через стража воріт Радогощі.

Після забитого м’яча ініціативою заволоділи господарі поля. Вони отримали право на перспективний штрафний, от тільки прицільного удару зі стандарту не вийшло. Ще в одному епізоді м’яч мав побувати у воротах гостей та, як нерідко буває, реалізація моменту підвела.

Тут і спрацювало футбольне правило не забиваєш сам, то отримаєш гол у свої ворота.

М’яч був в зоні захисту гравців «Моноліта», захисник не точним пасом обрізався. Таким подарунком долі на всі 100 скористалися колоскові і рахунок в матчі став 1:1

Окрилені успіхом ветерани «Колоса» взяли тактику господарів поля. Вони довгими передачами намагалися вивести когось із нападників у відрив. Тільки за великого бажання забити переможний м’я нападники «Колоса» стартували раніше пасу з зони захисту і як результат, нападники «Колоса» раз пораз опинилися в положенні поза грою. В одному з таких епізодів суддя на лінії про офсайд не просігналізував і рефері в полі гол зарахував.

Третій м’яч господарі поля отримали на рівному місці, або як кажуть— привезли собі. Захисник «Моноліта» в тому епізоді скоріше всього хотів зіграти на свого голкіпера та покотив м’яч під ногу футболіста «Колоса» Не скористатися таким шансом було не важко і рахунок став 1:3.

Проте монолітовці з поразкою не змирилися і шукали щастя біля чужих воріт. За чотири хвилини до завершення гри господарям поля вдалася перспективна атака. Нападник прокинув м’яч собі на хід і був зупинений гравцем «Колоса» з порушенням футбольних правил, а свисток арбітра в цьому епізоді промовчав. Чистий пенальті, який був доступний з ракурсі рефері матчу порушення правил не вгледів, лише показав лежачому футболісту жестом руки, що треба підніматися.

По завершенні гри ми запитали у лінійного арбітра, як би вони самі оцінили свою роботу. Помічник арбітра сказав, що «дуже добре», але з інтонації сказаного, було видно, арбітр визнав, що помилялися. Буває. Футбольні арбітри такі ж люди, як всі. Як воно там не було поразка «Моноліта» не настільки на совісті арбітрів, як самі футболісти не реалізували свої моменти та провели жахливу кінцівку гри в захисті.

 


 

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up