Чи стане «Легіон» в наступному турі чемпіоном

Чи стане «Легіон» в наступному турі чемпіоном
  • Ключовими іграми 9-го туру були «Заря» ФК «Лука» «Оріон» ФК «Турбів» та «Легіон» «Олімпік»
  • Наші земляки поїхали до Сосинського ліцею, щоб оформити перемогу над суперником не виходячи на спортивний майданчик.

Гравці «Олімпіка» ще угрі 8-го туру проти «Турбова» не з’явилися на гру і їм була зарахована технічна поразка. Не приїхали гравці з Вороновиці і на гру з лідером чемпіонату Тож 0:5 технічна поразка суперника.

Здивував ФК «Турбів». Вісім попередніх турів ця команда була претендентом на самі високі місця і після поразки «Оріону» з рахунком 3:5 команда опустилася в турнірній таблиці на п’яте місце. Попереду них «Легіон» ФК «Лука» «Динаміт»» Нива» Стрижавка. Вони й досі зберігають шанс на здобуття срібних нагород, тільки то вже залежить, як зіграють в 10-у турі команди, які стоять в турнірній таблиці вище від них.

Відео дня

ФК «Лука» обігравши «Зарю» ще зберігає теоретичний шанс на чемпіонство. Вони за 2 тури до завершення чемпіонату відстають від «Легіона» на 5 очок. Тож золоті нагороди вони можуть отримати за умови, коли наші футболісти дві свої зустрічі програють, а вони 2 свої матчі виграють. Тільки, що таке станеться трохи важко віриться. Скоріше всього «Лука», «Динаміт», «Нива» Стрижавка, ФК «Турбів», «Оріон» ФК «Сосонка» та «Заря» розіграють між собою срібні і бронзові нагороди. Багато чого вирішиться після 10-го туру.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up