Арбітр на гру приїхав із запізненням, зате відсудив матч добре

Арбітр на гру приїхав із запізненням, зате відсудив матч добре
  • Футбол. У неділю, 6-го жовтня, на стадіоні «Локомотив» відбулася гра 5-го туру чемпіонату Вінницького району у Першій лізі.
  • У гості до місцевого «Легіону» приїхав один із лідерів першості ФК «Турбів»
  • Як проходила гра наш коментар зі стадіону

Обидві команди: і «Легіон», і «Турбів» у минулому турі зазнали поразок. Якщо «Турбів» на власному полі поступився грізному «Енергетику», то «Легіон» несподівано програв команді «СК Хутори». Обидві команди мали велике бажання набрати в цій грі очки і поправити своє турнірне становище. Це було видно з розминки футболістів, з яким вони натхненням і відповідальністю готувалися до гри.

За кілька хвилин до початку матчу футболісти завершили розминку і зібралися біля трибуни стадіону, та, як виявилося, що ще немає арбітра, який має судити гру.

Відео дня

Невдовзі приїхав арбітр і навпрошки через футбольне поле не пішов, а обійшов по біговій доріжці.

Швидко переодягнувшись у спортивну форму, суддя вивів команди на поле.

Ввели м’яч у гру гравці «Легіону» та втратили його. Такою ж щедрістю відповіли й гості. Хвилин пять на полі були «каруселі», а потім взяли гру під свій контроль господарі поля. Ігрова ініціатива «Легіону» переросла у якість і Максим Пастух відкрив рахунок у матчі. Турбівці в своїй атаці зрівняли рахунок, тільки арбітр угледів, що гол було забито з офсайду і взяття воріт господарів поля не зарахував.

Футболісти «Легіону» шукали щастя біля воріт суперника, і той же Максим Пастух змінив рахунок на 2:0.

Гравці «Турбова», маючи в команді прудконогих нападників, добре йшли в прорив та злагоджена підстраховка в лінії захисту «Легіону» давала команді суперника вільні зони тільки до карного майданчика. Під тиском оборонців гравці «Турбова» були змушені давати передачі в сторону власних воріт чи йти з м’ячем на край поля.

Відбившись від атаки суперника, футболісти «Легіону» організовували свої атаки і вони мали успіх. Ще в першому таймі по голу в скарбничку команди господарів записали Дмитро Кобернюк та Дмитро Козир і при рахунку 4:0 футболісти пішли на відпочинок.

У другому таймі «Легіон» грав по рахунку, віддавши ініціативу команді суперника.

Гості навіть були близькі, щоб скоротити рахунок. Особливо були загрозливими удари зі штрафних. Тільки турбівці в стандартних положеннях із забивних позицій вдавалися до розіграшу м’яча і марнували свої нагоди.

Фінальний свисток арбітра про завершення матчу зафіксував, що рахунок першого тайму не змінився.

Після перемоги над ФК «Турбів» наші земляки вийшли в турнірній таблиці на друге місце. У них після 5-ти ігор 10 очок. Стільки ж очок має команда «Град» (Селище), але за кращої різниці забитих і пропущених м’ячів «Легіон» на 2-му місці. Лідирує «Енергетик» (Бохоники), у них на три очки більше.

Грав цього ж дня і наш «Локомотив» та поступився в рахунку «Хуторам Мізяків» 1:4.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • UkrainA

    Люди Добрі Позичте до Зарплатні 600грн (5375-4141-3877-3022) Будь Ласка не вистачає на їжу Бережи вас Бог
  • Vasil Goncharenko

    Бляха...чемпіонат району вища ліга,перша ліга.Якийсь маразм.

keyboard_arrow_up