За три години козятинська бюджетна комісія і освітяни міста пересварились

Їх втихомирити пробував секретар Марченко і радниця міського голови Якимова

Керівника фінвідділу Холковського змусили відповісти на купу запитань. Обговорення доходили до крику. Вирішували, на яких умовах взяти профучилище на фінансування бюджету міста. 


Відео дня


З рештою, міський голова Пузир запропонував компромісний вихід — закласти в бюджет міста фінансування училища в повному обсязі на перший квартал і доручити фінвідділу передбачити фінансування на 2,3,і 4 квартали 2016 року. З цим погодились одноголосно. Також підтримали пропозицію пана Марченка звернутись в Кабмін, ВРУ і до Президента. Адже згідно чинного законодавства, якщо видатки місцевого бюджету збільшуються через новий законодавчий державний акт, то ці видатки мають покриватись за рахунок держбюджету.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Пропозиція  міського голови,це пропозиція посадовця який абсолютно не розуміється на питаннях бюджету ,і немає нічого спільного із законодавством,а депутати голосують...,а на рахунок радниці голови-це сильно

    Анонім reply Анонім

    Цілком підтримую:))

    Анонім reply Анонім

    Оце так, ну якщо сам Марченко вніс пропозицію ... коментарі, як то кажуть, зайві.

    Я теж підтримую перший коментар щодо пана НАЧАЛЬНІКА ОДНАКА ... а від себе додам, спробував би пан зі своєю шоблою не взяти нашу бурсу на буксир, напевно ще до вечора срака гівна не тримала б, зате який КОМПРОМІС видав (оцените красоту игры).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up