З понеділка почнеться справжня спека. Сьогодні — до +27

З понеділка почнеться справжня спека. Сьогодні — до +27
  • Сьогодні, 26 червня по Україні протягом дня очікується 25+30 градусів.
  • З понеділка за даними синоптика Наталки Діденко стовпчики термометрів можуть підніматися до +28+35 градусів.
  • Бережіть себе!

«26-го червня, у неділю, короткочасні дощі з грозами пройдуть у центральних областях України, в західній частині, окрім Волині та Рівненщини, на Донеччині. У південній частині України дощі більш ймовірні місцями у нічні години, вдень опади припиняться.» — пише на своїй сторінці у фейсбуці Наталка Діденко. — У північних областях на Чернігівщині та Сумщині -— переважно без опадів, у Житомирській та Київській областях - подекуди дощ, гроза. Вітер в Україні передбачається східним, північно-східним, помірним, у східних областях та на південному сході можливі пориви до 15-18 метрів за секунду.»

За даними сайту sinoptik.ua, дощі сьогодні оминуть Козятин, а повітря прогріється до +27


За словами Наталки Діденко найближчої ночі буде невелика активізація магнітного поля Землі. Тому варто прислухатися до свого самопочуття.

« Йде спека, що нормально, звичайно, для цієї пори року. Тому не затримуйтеся на сонці довго, принаймні якийсь картузик, лопушок, капелюх чи панамку на голову — варто, щодо купання —обов'язково перевіряйте повідомлення про стан водойм стосовно замінування, любителів лісу це також стосується.— пише пані Діденко. — Наше теперішнє життя надбало дуже багато нових сенсів, щоденна обережність та піклування про близьких і чужих людей стало нормою. Людяність і розум хай щодня будуть з нами. Пишуть часом, що в нас вкрали літо. Росіяни здатні красти унітази, чуже майно, врожай, назви й електрочайники без піддонів. Але літо, природу, наше найкраще осоння, нашу землю ніхто не в змозі в нас вкрасти. Бо ми не дозволимо.»

Відео дня

Читайте також:

Козятинчани в інстаграм: підбірка яскравих фото тижня, що минає

Ловили амури по 16 кіло і сомики більше кілограма. Везло й коту Мурку

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up