Негода на Козятинщині ледь не наробила лиха: під Журбинцями на дорогу впало дерево

Негода на Козятинщині ледь не наробила лиха: під Журбинцями на дорогу впало дерево
  • Сьогодні під вечір, як і обіцяли обласні синоптики, у Козятині вперіщив дощ.
  • Вітряно-дощова стихія наробила лиха.

На пів години місто потонуло у зливі. Лило як з відра, без перебільшення. Машини потопали у калюжах, а під тунелем, як це зазвичай буває у сильну зливу, пірнали під воду.

Та вода після дощу благополучно зійшла. А от вітер наробив шкоди. Ми стали свідками деревопаду на трасі до Журбинець. Він почався ще від Журбинецької поворотки. Та це й не дивно, адже обабіч автошляху дуже багато старих та аварійних дерев.

 

Відео дня

Гілки просто всипали дорогу, а на під'їзді до села велетенське дерево перегородило всю трасу. По обидві сторони утворились пробки. Застряг і пасажирський автобус, який їхав з Сошанська на Козятин. Люди повиходили з автівок і взялись за телефони — викликали місцевих жителів на підмогу.

Трохи почекавши чоловіки з пилками, які відгукнулися, взялися за роботу. За лічені хвилини розкрижували дерево та розчистили трасу. Добре гуртом все робити.

— Такі молодці, — сказала жіночка, яка теж потрапила в пробку. — Як все швидко організували і розчистили. Ми їхали, то теж чимало гіляк прибрали з траси, а тут ціле дерево. Якийсь чоловік поки чекав на хлопців з пилками, взявся рубати його сокирою. Та це не дуже допомогло. Але люди у нас дуже згуртовані. Там далі біля ставка теж впало дерево, не витримала вітру стара верба. То її теж швиденько вже прибрали. Добре, що ні на яку автівку те дерево не впало. Які молодці, велика подяка хлопцям.

 

Додамо, синоптики прогнозували — п'ятниця організує дощі з грозами найближчої ночі на Лівобережжі України, а завтра вдень атмосферний фронт дощовим хвостом майне лише на Луганщині.

Дивіться також:

Фото дня: залатали ями частини вулиці Центральної, що у селі Козятині

Згоріло сіно, електропроводка та шиферне перекриття

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галя Моисеенко

    Нехай це фото побачать наші депутати, голови міських та селищних рад, і щоб добре подумали перед тим як брати собі зарплати і премії, за те що протирають штани
  • Галя Моисеенко

    А староста села для чого там ? При Козаченкові всі узбіччя були прибрані, зарослі вирізані, дерева побілені, а в даний час при зміні старости села, там взагалі нічого не робиться.
    Там і в хорошу погоду не можливо було проїхати. Клинки позаростали по обидві сторони, їдеш як в тунелі.

keyboard_arrow_up