Зловили наркоторговця!

Зловили наркоторговця!

Наші поліцейські затримали 39-річного баригу, який торгував ацетильованим опієм. Наркотичну речовину  правопорушник виготовляв за місцем свого проживання.

20 жовтня до поліції надійшла інформація про те, що 39-річний козятиинчанин виготовляє та продає наркотики. Оперативники провели контролну закупівлю та затримали баригу. Зловмисник продавав 1 мг ацетильованого опію за 150 гривень.

Під час обшуку у помешканні злочинця правоохоронці вилучили шприци з наркотичною рідиною об’ємом 3 мг, 10 г марихуани, шприци, електронні ваги, приладдя та інгредієнти для виготовлення ацетильованого опію.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Олег Швець, затриманий раніше неодноразово потрапляв в поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та крадіжки.

Відео дня

За словами затриманого наркомана, зілля він виготовляв для власного вживання та продавав знайомим. Насіння маку він купував у Вінниці, а дома виварював з нього опій.

Зараз правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Вилучене направлено на експертизу.    

ФОТО з сайту: http://vn.npu.gov.ua

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:40 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:13 Світло сьогодні вимикатимуть лише в години піка — Укренерго 09:12 День медика та святого Пантелеймона: історія, заборони та прикмети 27 липня 20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло Від читача 13:58 Проект “Брама” 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up