Зловили наркоторговця!

Зловили наркоторговця!

Наші поліцейські затримали 39-річного баригу, який торгував ацетильованим опієм. Наркотичну речовину  правопорушник виготовляв за місцем свого проживання.

20 жовтня до поліції надійшла інформація про те, що 39-річний козятиинчанин виготовляє та продає наркотики. Оперативники провели контролну закупівлю та затримали баригу. Зловмисник продавав 1 мг ацетильованого опію за 150 гривень.

Під час обшуку у помешканні злочинця правоохоронці вилучили шприци з наркотичною рідиною об’ємом 3 мг, 10 г марихуани, шприци, електронні ваги, приладдя та інгредієнти для виготовлення ацетильованого опію.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Олег Швець, затриманий раніше неодноразово потрапляв в поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та крадіжки.

Відео дня

За словами затриманого наркомана, зілля він виготовляв для власного вживання та продавав знайомим. Насіння маку він купував у Вінниці, а дома виварював з нього опій.

Зараз правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Вилучене направлено на експертизу.    

ФОТО з сайту: http://vn.npu.gov.ua

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up