Завтра, 17 травня по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень — «Укренерго»

Завтра, 17 травня по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень — «Укренерго»
  • У п'ятницю, 17-го травня на українців чекають відключення світла за графіками.
  • Причина — значний дефіцит електроенергії в системі внаслідок російських обстрілів та зростання споживання через похолодання

Як повідомляють в «Укренерго», графіки погодинних відключень (ГПВ) для побутових та промислових споживачів будуть діяти по всій Україні з 00:00 до 08:00 та з 19:00 до 24:00. Диспетчерський центр «Укренерго» вже довів до обленерго ліміти споживання для кожного регіону.

— Отримати інформацію про те, як саме будуть діяти обмеження споживання у вашому регіоні, можна буде в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах, — зазначають енергетики

Відео дня

Причина обмежень —  збільшення споживання електроенергії під час похолодання.

— Потужностей українських електростанцій недостатньо через наслідки п’яти ракетно-дронових атак, здійснених росією по українській енергосистемі з 22 березня. Обсяг обмежень розподілений рівномірно між всіма регіонами. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується, — додають в «Укренерго»

Нагадаємо, на Вінниччині, як і в решті областей України, вже запроваджували графіки погодинних відключень електроенергії. Потім їх скасовували.Весь перелік черг відключення електроенергії для Вінницької області на 16 травня дивіться за посиланнямПоки там немає часу. Наші енергетики постійно реагують на вказівки Укренерго.

Про різновиди графіків більше: https://www.facebook.com/share/p/uEYGNwXX48PQsnds/

Читайте по темі:

Знеструмлюють і міста, і селища: на Вінниччині вводять аварійні графіки відключення світла

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up