За безлад в парку винен Святий Михайло, що раніше приїхав на «Білому коні»

За безлад в парку винен Святий Михайло, що раніше приїхав на «Білому коні»
  • А все так добре починалось. Минулого тижня привезли в парк нові бордюри, пісок ще й тротуарну плитку 3-х кольорів.
  • Ремонтні роботи замовили будівельникам з столиці фірмі «Брік».
  • Будівельники старалися хотіли, як краще тільки через правдивий прогноз синоптиків і Святого Михайла, що приїхав на «Білому коні» на 3-и дні раніше вийшло, як виходить в нашому місті останнім часом дуже часто.

Спостерігали ми за будівельними роботами стелення бруківки майже кожного дня. В перший день коли виносили з скверу відслуживши своє бордюри нам будівельники повідомили, що поставлять нові бордюри, самі доріжки підсиплять піском і встелять тротуарною плиткою. Кожного дня роботяги прокладали по декілька кв. метри доріжки і з кожним днем їх ставало все менше від 350 кв. метрів, що були заплановані. Поклавши доріжку від безголового постамента до вулиці Грушевського роботи по благоустрою міського парку через несприятливу погоду припинилися.

 Що з цього приводу кажуть люди?

Відео дня

Козятинчанка Ілона з 5 річною Ніколь каже:

— Прикро, що до снігу не встигли покласти бруківку на всіх запланованих напрямках. Ніколь дуже любить кататися в парку на роликових ковзанах, щоб поклали плитку на вихід з парку в напрямку вулиці Склярова каталася б вона ще за одним маршрутом.

Слідуючого нашого співрозмовника, до речі, чоловік з вищою ми нічого не запитували. Це він звернувся до нас.

— От ви скажіть, це треба було розпочинати. До весни по одній по дві бруківку можуть розікрасти, а це ж кошти громади. Цей ремонт алей обійдеться бюджету трохи більше 260 тисяч гривень. Одне не при місці, інше валяється. Як листя з парку, то вигребли до землі, а сміття залишили. 

— Що саме не при місці? — запитали ми у чоловіка, який розміняв 7-й десяток

— Два піддони залишили на доріжці біля основи постаменту третій. В темноті буде хтось йти за них же зачепиться, там купа гранвідсіву, там купа сміття. Не по господарськи це немає, що сказати

Навпроти нас з дитячим візочком з вулиці Пилипа Орлика йде подружня пара. Візочок трохи хитається а водій коляски в засніженій ямі буксує. Коли сімейна пара зрівнялася з нами, ми голову сімейства запитали чи витримала дитячого візочка ходова. — Витримала, — каже чоловік, але на доріжці важка ділянка дороги.

Забрати піддони з доріжки нас надихнув майже трирічний Василько. Побачив огороджувальну стрічку і запитує татуся, що то таке. Батько функції біло-червоної стрічки пояснив малечі, а Василько заходився загородити стрічкою купу будівельних відходів. З допомогою тата маленький козятинчанин загородив купу сміття, щоб не зачепилися в ній самі будівельники.

Коли Василько так дбає за безпеку козятинчан, то і нам якось було не зручно залишити піддони на щойно постеленій доріжці. Забрали ми піддони і поклали в стороні. За брали тому, що в темноті за них хтось би таки зачепився.

Читайте також:

У парку ремонтують пішохідні доріжки

У Козятинській громаді шукають спонсорів та меценатів, щоб облаштувати спортивні зали для дітей

Без даху і скла, а деякі вціліли: як виглядають прозорі зупинки у Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (25)
  • Сергій Мікоян

    Все як у Фінів,Швейцарців,Вінничан....)))!!!
  • Сергій Гордієнко

    Славнозвісну дорогу вже відремонтували, ще й парк так само відремонтують.
  • Микола Співаченко

    Прошу,шановна пані єрмолаєва.організуйте громадські слухання.
  • Дима Машталир

    Люди,які столичні робітники,я вас прошу нікого не слухайте, це наші Козятинські,і якщо я не помиляюся,то це з бази Люкс.

keyboard_arrow_up