З школою відповідального батьківства пологи на “відмінно”

З школою відповідального батьківства пологи на “відмінно”

Зараз не бракує інформації щодо вагітності, підготовки до пологів, процесу народження дитини та догляду за немовлям. Проте важко зорієнтуватися та знайти ті дані, які стануть дійсно корисними саме для вас.

При районній лікарні працює “Школа відповідального батьківства”. Навчання допомагають залучити обох партнерів у процес підготовки до пологів і сприяє тому, що майбутні батьки, в подальшому, формуватимуть гармонійні міжособистісні внутрішньо-сімейні стосунки, що є запорукою міцної, відповідальної, щасливої сім’ї.

Заняття в «Школі відповідального батьківства» проводяться з вагітними жінками (сімейними парами) та складаються з 5 занять. У процесі діалогу з медичними працівниками, майбутні мами й татусі ставлять запитання, діляться своїми відчуттями та враженнями, опановують практичні навички поведінки у пологах (вправи на фітболі, масаж, дихання, вільні позиції в пологах тощо), а також спільно переглядають та обговорюють відеоматеріали.

Відео дня

У процесі відвідування занять майбутні батьки можуть поспілкуватись з акушером-гінекологом та неонатологом, отримати від них ґрунтовні, кваліфіковані медичні поради та рекомендації.

Заняття в «Школі відповідального батьківства» допоможуть впевненіше почувати себе у такий відповідальний та важливий для вас час, нададуть багато цікавої та корисної інформації стосовно вагітності, пологів, післяпологового періоду, грудного вигодовування та догляду за малюком.

Школа відповідального батьківства працює в поліклінічному відділенні Козятинської центральної районної лікарні ІV поверх, кабінет №55, щоденно.

Новина про майбутнє поповнення родини у більшості випадків викликає мільйон запитань. «Школа відповідального батьківства» жіночої консультації КП Козятинська ЦРЛ допомагає знайти відповідь на будь-яке з них.

Запрошуємо вас.

Тетяна ШЛАПАК, зав. жіночої консультації, Ігор ПРОЦЬ, районний акушер-гінеколог, зав. акушерсько-гінекологічного відділення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Наталья Яковец-Швец

    Якщо все так добре то чому наші жінки народжують  у других містах?
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up