«З котельні спортзал», автобус, та хто такий директор стадіону Локомотив

«З котельні спортзал», автобус, та хто такий директор стадіону Локомотив
  • Періодично ми об’їжджаємо наше місто та його околиці в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл камер потрапили калюжі на Винниченка і Василя
  • Земляка, спортзал «Локомотив», перша маскувальна сітка від новоствореної групи жінок та комунальна техніка, якій може ще доведеться в цьому році
  • чистити від снігу дороги. 

Перше фото ми мали зробити з водієм автобуса, що їздить на Кашперівку. Більше тижня тому до нас звернулася пасажирка цього маршруту і попросила розібратися чому ціна бензину не змінилася, а до Вернигородка на 5 гривень підвищився проїзд. З ранку наступного дня ми мали намір зустрітися з водієм щоб він пояснив, з якої причини перевізник підняв вартість проїзду. Але на автостанції Сестринівсько-Білопільського напрямку ми почули іншу думку.

— Все дорожчає і проїзд подорожчав. Ви краще не зустрічайтесь з водієм, бо меншим проїзд вже не буде, а от автобуса на Кашперівку може не стати. Відмовиться перевізник від цього маршруту — і вся арифметика. Краще такий автобус ніж ніякого, — сказав чоловік, що мав намір їхати до Верболіз. Таку ж позицію висловила жінка, яка мала намір їхати до Білопілля.

Відео дня

Є в центрі міста дві великі калюжі. Одна — на вулиці Винниченка, а інша — на вулиці Василя Земляка. За них ми вже не раз згадували, але мешканці міста кожного тижня нам нагадують, щоб ми про них написали. В калюжу, що на ринку, «любо глянути» з тої причини, що в ній дзеркальне відображення всього того, що є над нами. А головне, що вона «не глибока», дорослій людині в зимовому взутті — по кісточки.

На вулиці Винниченка, там складніше. Сама калюжа якась завжди зла. Після кожного проїзду автівки вода в ній піниться.

Коли робили фото спортзалу «Локомотив»,  кинулась у вічі дірка у вікні, якою ходять до спортзалу «спортсмени ночі». Для таких екстремалів закриті двері — не проблема. Ходять чутки, що у міській раді готують проект, де в одній з котелень мають зробити спортзал. Якщо у спортзалі «Локомотив» на стелі і стінах з’явилася пліснява, то в котельні у стелю і стіни в’їлася сажа. То може простіше спортзал «Локомотив» відремонтувати? 

Спортзал з котельні — це поки проект на словах.  Якщо згадати минуле, то усні проекти у нас вже були. Біля сімейної медицини проектувалася нова автостанція на всі напрямки, а по факту там нічого не збудували. Може ідея зробити спортзал з котельні має право на життя, а з «Локомотивом» тоді що робити? Тільки з того, що нам відомо, спортзал «Локомотив» і спортзал з котельні громаду турбують не багато людей. Як не дивно люди сподіваються, що відремонтують басейн «Дельфін». То може басейн — проект першочерговий?

На календарі лютий і снігу вже майже ніде немає, але може ще засніжити. Згадалося, що коли сніг ще був, як снігозбиральна техніка щіткою чистить дорогу. Шкода що таким способом почистили метрів 70 не більше. Якби так чистили як тільки став падати сніг, то й посипати дороги відпала б потреба. 

Нещодавно в одному з навчальних закладів жінки переважно пенсійного віку почали плести маскувальні сітки. В кінці минулого тижня вони завершили роботу над першою сіткою.

Останнє фото ми зробили з директором стадіону «Локомотив». Основні свої здобутки він залишив на фронті. Інвалід війни, ще до 22  року був учасником АТО. Був головним сержантом 1 роти Територіальної оборони. В березні 2022 року він з першими добровольцями поїхав на фронт. В липні 2022 року вже з нашим батальйоном 120 діб воював під Бахмутом, завершив військову службу за станом здоровʼя.

В своїй мирній професії він приводить до ладу територію стадіону і виходить у нього це не погано. 


 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up