Ремонт на Куликівського: «Чи є межа маніпуляцій і обману»

Ремонт на Куликівського: «Чи є межа маніпуляцій і обману»
Так було
  • Про початок капітального ремонту на вулиці Куликівського сказано і написано багато.  Зокрема, писали й про перекритий заїзд до будинку пенсіонера, який рухається на інвалідній колясці. Але у міській раді не повірили в це 

На сайті газети «RIA Козятин» була стаття, як на вулиці Куликівського велися і досі ведуться підготовчі роботи до капітального ремонту вулиці Куликівського. Повідомлялося, що пенсіонеру, інваліду першої групи насипали під ворота купу землі, через яку він не міг виїхати електровізком. Були оприлюднені думки окремих жителів вулиці Куликівського щодо ремонту дороги. Стаття такого змісту не сподобалась працівникам міської ради. Там назвали спекуляцією наше повідомлення про пенсіонера і взагалі засумнівалися в його існуванні. Тетяна Єрмолаєва навіть сказала: «Якщо там такий є, я йому сама передачі буду носити».

Так було

Відео дня

►Так стало

Ми і справді не знали точної адреси чоловіка на візку. Знали, де його будинок, знали, що саме його ворота засипані землею. Як нам не зраджує пам’ять, то востаннє автор статті був гостем родини інваліда 2 роки тому. Тоді йому під час ремонту вулиці пошкодили з’їзд і виїзд на вулицю Куликівського, який він змайстрував з сином.

Раз на нас показали пальцем і не повірили, що такий чоловік там є, ми поїхали до родини пенсіонерів, щоб знати № його будинку, а за одно поспілкуватися.

Після візиту на Куликівського 14/2 ми повернулися у міську раду і передали координати Анатолія Пилиповича і його дружини. Там записали адресу і сказали, що таку родину має провідувати соціальний працівник. Покинули ми міську раду наче в повному розумінні.

А після міський голова вирішила побувати з візитом в родині інваліда і написати про це:

«Вчора вирішила особисто поспілкуватися з чоловіком, якому більше 80 років і я засипала його виїзд на Куликівського, людину без хліба залишила. Чи є межа маніпуляцій і обману. Думаю ні. Крім того доручила терцентр це проконтролювати. Дякую Богу за знайомство з такими людьми. Поважний чоловік, Анатолій Пилипович, саме повернувся з закупів. Приїхав на електровізку. На сходах облаштований пандус для заїзду. Тротуар біля них, ще не розібраний. Дружина ще відпочивала. Дуже охайний будинок з квітами. Зробила комплімент, сказав, що внука дизайнер в Києві. Похвалився сином і донькою, про які них турбуються. Дуже позитивний чоловік, який має великий трудовий і життєвий досвід. Далі спілкувалися про життя. З розумінням віднісся бо майбутнього бруду і незручностей, інакше на будівництві ніяк. Пробігала дуже усміхнена жінка, поцікавилась його самопочуттям, виявилась сусідкою. Не купуй хату, купуй сусіда. Поспілкувались за провулок Пушкіна. Бажаю довгих років життя цій подружній парі, щастя і добробуту родині. Фотографування точно не моє.»

Після такого повідомлення в мережі фейсбук з’явилися коментарі такого змісту

Наталия Алексеева

«Не піддавайся, провокатори завжди знайдуться»

Галина Гищук Камінська

«Я не розумію, для чого писати неправдиву інформацію, ми живемо в гарному місті Козятин, то ж допомогти потрібно один одному підказати, а не писати брехні, удачі вам пані мер, нехай у вас жінки -берегині все получиться.»

Ірина Гумінська

«Гарний хід!!! Я спочатку знала, що вся ця історія роздута.Ті люди, що писали і що повірили в цю брехню наступного разу нехай включать мозги (кнопка ВКЛ.) І всі сердобольні могли б і відвідати для початку людину, про яку написали, а так, як завжди ждуть гарячих новин. А не вийшло.»

Николай Шутов

«Насамперед потрібно бути людиною. Думай що робиш і пишеш.»

Сергей Савчук

«Як просто все розставити по своїх місцях. Відмінно!!!»

Те, що міський голова Тетяна Єрмолаєва провідала родину інваліда і закріпить за ними соц працівника – заслуговує на повагу. Але що мала на увазі, пишучи « де ж та межа маніпуляцій і обману»?. Вона дійсно може дякувати Богу, що познайомилась з такими людьми. Тільки, щоб не було «провокаторів», які написали статтю, міський голова могла не познайомитись з такими людьми.

В суботу, 18 вересня, ми знову побували на Куликівського 14/2. Біля воріт землю дорожники забрали. Водій спецтехніки в голови сімейства запитував, який спуск має бути їхньому умовному пандусі. Коли роботу міського голови видно неозброєним оком, то й язик не повернеться писати, що щось там знов погано. 

Голова сімейства задоволений візитом міського голови. А нам наказ дав не забувати про них. 

– Не забувайте за нас ми ж ваші, –  каже дружина пана Анатолія, — Я минулого разу забула сказати яка у нас в крані брудна вода. 

Щоб була чиста вода в крані, ми, на жаль,  не можемо допомогти. А авторам дописів відповім  їхніми словами: «Як просто все розставити по своїх місцях.»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up