Як отримати довідку від пенсійного фонду з QR-КОДОМ?

Як отримати довідку від пенсійного фонду з QR-КОДОМ?
  • Козятинський відділ обслуговування громадян головного управілння пенсійного фонду України у Вінницькій області інформує як отримати довідку від пенсійного фонду і наголошує, що для цього не обов’язково звертатися особисто. ЇЇ можна замовити та роздрукувати через веб портал електронних послуг Пенсійного фонду України. 

Довідка з QR-КОДОМ це електронний документ з QR-кодом, підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно з чинним законодавством, який є аналогом паперового документа. Перевірка здійснюється через Портал електронних послуг Фонду.

Потрібно: 

➡️Зайти у розділ «Верифікація виданих документів»

Відео дня

➡️Ввести перевірочний код документу, що міститься під QR-кодом

➡️Натиснути на пункт «Отримати код підтвердження»

➡️На телефон запитувача буде надіслано СМС з кодом підтвердження

➡️Код ввести у поле «Пароль з СМС»

➡️Натиснути «Отримати документ»

➡️У полі попереднього перегляду має з’явитися документ

✔️Це є підтвердженням, що довідку видав Пенсійний фонд України.

Дивіться ще:

Як передати газові показники через онлайн-сервіси 104.ua

Як подати показники лічильника онлайн: покрокова інструкція

Як замовити додому ліки з безкоштовною доставкою? ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up