Як дурять людей в Козятині недбалі фахівці

Як дурять людей в Козятині недбалі фахівці
  • Мешканці афганського будинку 34 по вулиці Катукова скаржаться, що мерія не тримає слова.
  • Більше трьох місяців комунальне підприємство Відродження дурить людей і не здійснює ремонт даху і це при тому, що змусило людей придбати за свій рахунок рубероїд та бензин для смоли.
  • На горищі будинку залишені знаряддя праці, як непотріб.

В редакцію газети “RIA-Козятин” звернувся мешканець вулиці Катукова, 33 Микола Іванович Гончарук. Він повідомив, що навесні цього року в його помешкання побігла вода з даху. Як чоловік, який за свій вік багато чому навчився, він пішов виявляти причину появи води в оселі. Піднявшись на дах в спецодязі, тільки ступивши на покрівлю, він відразу набрав води повні чоботи. З труднощами знайшов і прочистив від сміття пристрій водовідведення. Коли вода з покрівлі будинку зійшла, Микола Іванович попрацював біля водовідведення ще й віничком. Коли неполадки на даху будинку були ліквідовані, вирішив звернутися до служби реагування.

Недбале виконання робіт

Прийшовши в комунальне підприємство “Відродження”, його вислухали і обіцяли допомогти. Навіть прислали групу працівників, які мали навести лад з водовідведенням в будинку №33. От тільки в ту пору погода внесла свої корективи. Був чималий мороз і мешканці будинку запропонували працівникам “Відродження” прийти коли стане на погоді. Ті відповіли, що ми на роботі, сказало начальство робити тепер. Тільки цементна суміш скоріше замерзла, ніж вступила в реакцію з піском. Зараз той розчин кришиться і після дощу забиває жалюзи водостоку. Попадає до водостоку і весь непотріб, який залишили після себе на даху будинку комунальники.

Відео дня

Люди зібрали кошти

Те, що ремонтні роботи були виконані неналежним чином, Микола Іванович доповів в комунальному підприємстві. Йому сказали: “Зробимо. Тільки зараз немає коштів, щоб купити відповідний матеріал. Якщо ви самі купите руберойд, тоді буде скоріше”.

Троє господарів 5-го поверху будинку 33 прийняли на “ура” таке повідомлення. Виміряли вони скільки потрібно матеріалу. Хто з пенсії, хто з зарплати склалися та купили на початку червня 3-и рулон руберойду. На що разом з бензином як розчинювачем бітумної мастіки пішло 1200 гривень. От тільки  ніяк підрядники не хотіли виконувати обіцяного. То, нехай трохи потепліє, а то вже кажуть, що спека настала.

Піддурили і послали

А ще пізніше Миколі Гончаруку заявили у “Відродженні”, що ремонтувати карнизи будівель, то не їх справа. Звернувся наш співрозмовник до міського голови Олександра Пузира. Очільник міста кудись поспішав. Так розповів пан Гончарук газеті. Прийняти і вислухати Миколу Івановича мер не зміг та обіцяв зателефонувати у “Відродження”. Чи телефонував міський голова в підзвітну йому установу, чи такий у нього авторитет серед підлеглих, що можна не слухати міського начальника? Але прибрати, те що самі наробили, потрібно. А за одно й відповісти, для чого тоді мешканці Катукова 33 руберойд і бензин купляли.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up