«Я зможу, тому що я хочу»: про конкурс міні-проектів козятинської громади та їх переможців

«Я зможу, тому що я хочу»: про конкурс міні-проектів козятинської громади та їх переможців
  • Міський бюджет співфінансуватиме ініціативи мешканців громади, що виграли конкурс міні-проектів від Козятинської міської ради

Сертифікати про перемогу автори проектів-переможців конкурсу отримали на урочистостях з нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та 30-тої річниці Незалежності України 

— Згідно умов конкурсу, реалізація даних проектів здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету та внеску конкурсанта і партнерів. Загальний обсяг фінансування по дев’яти міні-проектам-переможцям склав 464 971 грн., в тому числі з міського бюджету – 398 584 грн., кошти конкурсантів та їх партнерів - 66 387 грн. Тепер конкурсанти-переможці повинні внести власні внески на рахунки головних розпорядників коштів, які будуть реалізовувати дані проекти, — йдеться на сайті міської ради

 

Відео дня

Коротко про суть кожного проекту-переможця.

1️⃣ «Алея Дружби в смт. Залізничне» (сертифікат отримала депутат Козятинської міської ради 8 скликання, підприємець Наталія Щербатюк): загальна вартість проекту 49 500 грн., в т.ч. з міського бюджету 45 000 грн., кошти конкурсанта і партнерів 4 500 грн., передбачає викладення плиткою тротуарної частини вулиці Дружба в селищі Залізничне, створення розвивальної зони на частині вулиці при вході на територію дитячого садочка та встановлення яскравого дерев’яного паркану вздовж розвивальної зони.

2️⃣ «Квітучий Козятин» (автор проекту – козятинський підприємець Олександр Автухов): загальна вартість 49 600 грн., в т.ч. з міського бюджету 45 000 грн., кошти конкурсанта 4 600 грн., передбачає осучаснення та заміну 18-ти старих ваз на нові та насадження 48 квіткових композицій і догляд за ними в місті Козятині.

3️⃣ «Місце щасливих дітей. Розвивально-ігрове обладнання з облаштуванням дитячого майданчика з елементами інклюзії у селі Сестринівка» (сертифікат вручили старості Сестринівського старостинського округу Людмилі Левчук): загальна вартість 50 000 грн., в т.ч. з міського бюджету 45 000 грн., кошти конкурсанта 5 000 грн., передбачає облаштування новим обладнанням дитячого майданчика в селі Сестринівка.

4️⃣ «Майбутнє країни-дитячий сміх» (сертифікат отримала староста аватор проекту – Інна Гудзовська): загальна вартість 75 000 грн., в т.ч. з міського бюджету 45 000 грн., кошти конкурсанта і партнерів 30 000 грн., передбачає облаштування меблями спальної кімнати дошкільного відділення Іванковецької філії Козятинського ЗНВК I-III ступенів «Школа-дитячий садок №9 Козятинської міської ради».

5️⃣ «Якісне освітлення – запорука здоров’я та шлях до енергозбереження» (сертифікат вручили старості Кордишівського старостинського округу Олександрі Бондарець): загальна вартість 42 871 грн., в т.ч. з міського бюджету 38 584 грн., кошти конкурсанта 4 287 грн., передбачає заміну 160 звичайних світильників на LED – світильники у Кордишівській СЗШ I-III ступенів Козятинської міської ради.

6️⃣ «Навчайся! Грай! Перемагай!» (автор проекту – тренер футбольного клубу «Леви» Руслан Гуменюк): загальна вартість 49 500 грн., в т.ч. з міського бюджету 45 000 грн., кошти конкурсанта 4 500 грн., передбачає придбання сучасного професійного інвентаря для тренувань футболістів різних вікових груп ГО «Футбольний клуб «Леви» м.Козятин.

7️⃣ «Дитячий майданчик «Майданчик щасливого дитинства» (сертифікат передали старості Пиковецького старостинського округу Олені Бочкарівській): загальна вартість 49 500 грн., в т.ч. з міського бюджету 45 000 грн., передбачає придбання і встановлення ігрового комплексу та пісочниці в селі Пиковець.

8️⃣ «Сучасний мультимедійний будинок культури в с.Флоріанівка» (автор проекту – Іванна Левчук) та 9️⃣ «Новий подих культури в с.Махаринці» (сертифікат отримала староста Махаринецького старостинського округу Наталія Василюк): загальна вартість проектів 49 500грн. кожен , в т.ч. з міського бюджету по 45 000 грн. і кошти конкурсантів по 4 500 грн., передбачають придбання 2-х проекторів для організації масових заходів у селах Флоріанівка і Махаринці та 2-х екранів на тринозі для зручного перегляду кінофільмів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up