Померла Олександра Коломійченко, яка все життя працювала у школі

Померла Олександра Коломійченко, яка все життя  працювала у школі

В четвер, 19 серпня, на 78 році пішла з життя всіма шанована людина Олександра Коломійченко. При житті вона була педагогом за освітою і за покликанням, другом дітей, хорошою мамою, бабусею, сусідкою та ідеальною дружиною

Її дитинство припало на післявоєнні роки. Вона виховувалась в родині люблячих дітей батьків. Любов до дітей передалася й Олександрі. Здобувши вищу освіту вона присвятила себе роботі з дітьми. За час, що працювала в школі, її поважали не тільки колеги по роботі, а й учні, яких у школі називають важкими дітьми.

Людяність та порядність Олександра з чоловіком педагогом передали й дочці Ользі. Але Олю забрала на небеса підступна хвороба. З втратою доньки Олександра Олександрівна не змогла змиритися і це сильно підірвало її здоров’я. На престольне свято Яблучного Спаса її не стало.

Щоб провести Олександру Олександрівну в останню дорогу, до будинку покійної прийшли сусіди, вчителі, з якими вона працювала і ті, хто знав її як друга, надійного товариша, професіонала своєї справи.

Відео дня

На початку траурної колони несли портрет покійної і живі квіти. По дорозі до кладовища учасники траурної процесії згадували, якою була Олександра Коломійченко:

«Пішла з життя людина прекрасної душі і доброго серця. Вона жила, як навчили її батьки, раділа успіхам інших, раділа світу і людям, які її оточували. Молимося за упокій її душі і віримо, що Всевишній і Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу у Царство Небесне.»

«Нехай добрий, світлий спомин про Саню, так ми ласкаво по сусідськи її називали, назавжди залишиться у наших серцях, серцях рідних, колег, всіх, хто знав її, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка залишила світлі спогади про себе, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя.»

Редакція RIA-Козятин висловлює щирі співчуття родині померлої.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (20)
  • Галина Олицкая

    Вічна пам'ять. Царство небесне. Гарна вчителька була.
  • Marinka Opanovich

    Вічна пам’ять😭нехай з Богом спочиває🙏🏻
  • Шиян Елена

    Вона моя вчителька
  • Шиян Елена

    Земля пухом

keyboard_arrow_up