Вирубка живих дерев у місті продовждується

Вирубка живих дерев у місті продовждується

До створеного крематорію ще й живі дерева ріжуть

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” повідомили, що на вулиці Куликівського комунальні служби зрізали живе дерево. Приїхавши на місце, ми побачили таку картину. Працівники залізничного підприємства (ШЧ) вантажили на КамАЗ колоди і гілля свіжоспиляного дерева (в даному випадку аличі). Яка потреба була зрізати зелене насадження міста, залишається загадкою.

На звернення до працівників, що вантажили деревину, які вони мають дозвільні документи на зрізання аличі, останні повідомили, що дерево було розколене, коли  спилювали тополі. А зараз вони наводять лад з гіллям, яке залишилось від спиляних дерев.

Від редакції: Наводити лад завжди похвально. Тільки чому така процедура триває так довго? Уже в спиляних тополях відросло гілля. Та й, судячи з зеленого листя аличі, дерево могло ще жити дуже довго. А це означає, що поруч з прибиранням гілля процвітає і варварство над деревом і взагалі над навколишнім середовищем. На жаль, в місті не існує екологічної служби, немає відповідного відділу міської ради. А очільник тільки дбає про особисту кишеню. Правоохоронці і силовики на подібні зловживання і розкрадання закривають очі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:03 Розбита дорога, повінь та дерево з гострим сучком 18:30 На Вінниччині 41 людина отруїлася грибами. Це лишень за пів жовтня play_circle_filled 17:42 За пів року роботи переробили 21 порося play_circle_filled 15:57 У Козятині розпочався сезон змагань Гімназіади — учні змагались з бадмінтону play_circle_filled Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 13:48 На Чернігівщині загинув Герой Іван Білоус 12:08 Минає два роки, як виконуючи бойове завдання загинув Герой Олексій Мельник 11:23 Майже 60 тисяч на кісткові імпланти для поранених бійців зібрав гурт «Draft» 10:20 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:07 Наприкінці жовтня запрошують на ярмарок вакансій 09:17 Подвір'я Козятинської гімназії №9 перетворилось на ярмарковий майданчик photo_camera 08:00 17 жовтня відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up