Відбулися змагання з шахів

Відбулися змагання з шахів
  • Інформацію про це опублікували на сайті Міської ради

У школі №1 6 вересня провели змагання з шахів серед учнів школи. Турнір провели для того, аби популяризувати цю гру серед дітей та дати їм можливість підвищити свою кваліфікацію.

Участь у турнірі могли брати школярі 2002 року народження та молодші. До участі у змаганнях зареєструвалося 65 дітей. З них 27 долучилися до турніру.

Змагання проводилися за швейцарською системою у 5 турів. Призерів визначав комп’ютер. За перемогу кожному учаснику нараховувався 1 бал, за нічию — 0,5 бали, за програш — 0. Максимум, який міг набрати гравець — 5 балів.

Відео дня

Переміг у змаганнях Дмитро Томчак (9-А клас). Срібним призером стала Ніка Гаврилюк (10-А). Бронзу виборов Андрій Данилюк (9-Б). Вони боротимуться за честь школи на міських змаганнях.

До складу шкільної команди увійдуть ще два учні та учениця.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up