Ветерани «Моноліта» претендують на вихід у Плей-оф

Ветерани «Моноліта» претендують на вихід у Плей-оф

У перший день серпня ветерани Козятинського «Моноліта» приймали на своєму полі футболістів ветеранів ФК «Попельня» Це була гра 10 туру чемпіонату ветеранів Житомирської області

У першому колі ветерани «Моноліта» були самою щедрою командою в групі Південь. Дарували очки своїм суперникам, як кажуть направо й наліво. В другому колі козятинчани вирішили не тільки надолужити згаяне, а й посперечатися за вихід в Плей-оф. Долаючи сильних суперників монолітовці від матчу до матчу покращують своє турнірне становище. Розгромили «Керамік» з Баранівки. мінімально перемогли одного із лідерів турніру ФК «Попільню» Саме гравці з Попільні були суперниками козятинчан в недільному матчі.

Тепер про сам матч. Обидві команди виступають майже в однаковому кольору формі. Тому відразу після розминки гості одягли зелені манішки.

Відео дня

Розігравши м’яч з центру поля Монолітовці захопили ініціативу і на хвилин 5 затисли зелених на їх половині поля. Ближче до середини першого тайму гра вирівнялась і до кінця першої половини зустрічі проходила між карними майданчиками обох команд. Тож перший тайм сильнішого не виявив і команди пішли відпочивати з нулями на табло.

В другому таймі стала вимальовуватися перевага господарів поля у володінні м’ячем. Вони часто виходили на ударні позиції тільки тим атакам бракувало точного удару на завершальній стадії. І все ж наполегливість темно-синіх увінчалася успіхом. Прострільну передачу з позиції правого нападника замкнув ударом голови Ігор Шевчук. Центрфорвард «Моноліта» спіймав воротаря гостей на протиході і пробив в протилежний кут воріт.

Повівши в рахунку господарі збавили оберти і більше приділяли уваги безпеці власних воріт. Віддавши ініціативу зеленим монолітовці довели гру до перемоги. Рахунок 1:0.. Тільки, щоб потрапити в Плей-оф козятинським футболістам потрібно не тільки вигравати наступної неділі на стадіоні Локомотив у «Полісся» з Житомира і виїзному матчі останнього туру у «Фаната» Пулини, а й чекати, як останні матчі зіграє «Керамік». До речі єдиний конкурент козятинчан в боротьбі за вихід до фінальної стадії місце саме футболісти з Баранівки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up