Весна пробуджує серця людей і збуджує природу

Весна пробуджує серця людей і збуджує природу
  • Здається, нарешті після всіх примх погоди в Україну прийшла справжня весна. У всякому разі про це можуть свідчити три речі.
  • В садках зацвіли проліски, на «клубний» ставок повернулися наші місцеві лебеді, а біля ринку «Хлібодар» лунала пісня про весну вокаліста Івана з Полонного, що в Хмельницькій області

У нас війна, не до радощів, але ж споконвіку, як тільки вдихнув весняне повітря, заспокоюється зболіле серце. Душа трохи відходить від сирен і звісток з фронту, сама починає співати. З приходом весни, люди стають добрішими, адже вона несе в собі спокій і частину Божої Благодаті.

Розцвіли в садках проліски, на ставки з вудками вийшли рибалки,

Відео дня

стали пробиватися бруньки смородини та гортензії, зацвіли ліщина, верба і вільха. А перебування на свіжому повітрі підвищує в людей настрій. Ось як про весну сказав отець Роман.

— Весна завжди приносить радість, відроджується природа. Господь поставив і благословив найперше весняне свято Благовіщення, яке ми в цьому році будемо відзначати 25 березня. Весна несе надію з першого весняного свята Благовіщення несе благу звістку, що спаситель народиться і зло буде подолано. Ісус Христос, хоч і постраждав, але переміг смерть, що подає нам надію, що ми неодмінно переможемо в цій війні над цим злом і тою неправдою. Весна - то є уособлення перемоги. Перемоги добра над злом, перемога Бога над нечистю — сатаною. Українці повинні твердо стояти у вірі в Божу допомогу і віри в перемогу. Ми неодмінно переможемо тому, що сьогодні ми нікого не намагаємося вбити, прагнемо тільки захистити себе, своїх дітей і свої сім’ї і свою домівку, в якій народилися жили, і продовжуємо свій життєвий шлях, - сказав в почуттях про весну отець Роман.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up