Вчора просто було слизько, а сьогодні ще й гілки падають

Вчора просто було слизько, а сьогодні ще й гілки падають
  • Через несприятливі погодні умови, які спостерігалися у Козятині в середу, на деревах утворився товстий шар льоду.
  • Деякі гілки погнулися, а деякі вже навіть тріснули і впали.
  • Які місця краще обходити стороною?

Ожеледиця. День другий. Сьогодні єдине місце у Козятині, де можна йти впевненою ходою і не боятися гепнутися - це Маленький базар. Там від ожеледиці ані сліду. Заходиш наче в паралельний всесвіт. Натомість на тротуарах у центрі міста досі слизько, але не так сильно, як учора. Рятує те, що сьогодні не дощить. Втім з'явилася нова проблема - через товстий шар льоду, який огорнув дерева, наче глазур, погнулися деякі гілки.

Вулиця Грушевського. Тротуар навпроти п'ятиповерхівки, що за Будинком піонерів. Гілки у дерев сильно прогнулися і нависають над пішохідною доріжкою. Втім багатьох перехожих це не лякає, вони спокійно йдуть під цими деревами, навіть не підозрюючи, що у будь-який момент гілки  можуть впасти.

Гілка тримається, як то кажуть, на чесному слові.

Відео дня

Ще одне дерево навпроти цього будинку. Тут теж гілка похилилася додолу.

А це біля Чехословацького будинку на вулиці Героїв Майдану. Гілка похилилася, але поки не тріснула. Залишається сподіватися, що льодова кірка встигне розтанути перш ніж гілка трісне і впаде. А тут, між іншим, ходить багато людей. Бо це якраз перед пішохідним переходом.

У міському парку алеї трьохи посипали, втім сквер сьогодні майже суцільний каток. Багато гілок на деревах тут теж погнулися і скоро можуть впасти.

А дві гілки все ж не витримали лихої долі і обвалилися.

Через парк сьогодні лячно ходити не лише тому, що слизько, а й через те, що звідусіль чутно тріск.

Чутно тріск від дерев і у селі Козятин. Тут сьогодні на Центральній вулиці значно слизькіше ніж учора, адже учора ішов дощ і дорога була розбита автівками. Сьогодні ж — суцільний каток.

Дорога жодного разу не посипана. Автівки ледь їдуть, а люди йдуть по льодяній траві, що обабіч дороги. Те саме можна сказати і про пересічні вулиці. Вони не посипані і нагадують ковзанку. Як хоч так і йди. Дуже слизько! Чому не працюють комунальні служби і  хто несе за це відповідальність — питання, на жаль риторичне. Але все ж таки спробували дізнатися і зателефонували до «Чистого міста», яке відповідає за посипку вулиць як міста так і сіл козятинської ТГ. Принаймні, так нам сказали на приймальні у міського голови.

На питання чому два дні вулиці в селі Козятин ще і досі не посипані нам відповіли: «Повідомили головному механіку і він знає все це». Ось так. Залишається лише чекати...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up