Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу 20- те та неділю 21-те червня, аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com.
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП вихідних    
     

В області 1627 випадків коронавірусу: на Козятинщині — вже 22

За даними «Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України», станом на ранок 20 червня в області зафіксовані 1627 випадків. +31 нових за добу. Від недуги вже одужало 991 людина, також є 608 активних хворих. Маємо 28 летальних випадків.

У Козятинському районі додалося ще двоє нових хворих. Тепе їх уже 22.

Козятин в інстаграм: підбірка свіжих та яскравих фото

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні місця, а також яскраві події з життя Козятина. Дивіться нашу добірку яскравих фото з Instagram червневих фото  
 

Відео дня

«Найдорожча мить, коли нове життя береш на руки і показуєш його щасливій мамі»

В неділю, 21 червня, лікарі, медичні сестри, фельдшери, акушерки, лаборанти і  інші представники медицини, серед яких понад 800 козятинських медиків, відзначають своє професійне свято — День медичного працівника
Іноді медичним працівникам, щоб зберегти комусь життя, доводиться жертвувати своїм сном та власним здоров’ям. Серед таких бригада екстреної медицини: фельдшер Володимир Савчук та водій карети швидкої Микола Липський, з якими нам вдалося поспілкуватися за декілька годин до їх професійного свята. Саме їхня бригада під час нашого візиту була на чергуванні.
Читайте їхню розповідь у матеріалі

 

Позбавлення волі строком на два роки: мачуха побитого Вані отримала вирок

Цієї п'ятниці, 19 червня, апеляційний суд повідомив: вирок першої інстанції стосовно мачухи Іванка Скоркіна з Козятинського району — законний і справедливий. Жінку визнали винуватою у скоєнні злочину — катування.
Жінці доведеться відбувати покарання у виді позбавлення волі строком на два роки.
 

Благоустірй по-козятинськи: одні садять квіти, інші — викрадають

У Козятині продовжують наводи квіткову красу. Так, днями рішенням виконавчого комітету ФОП Марії Мудрій надали дозвіл на благоустрій території біля магазину по вулиці Пилипа Орлика. План благоустрою узгоджено з управлінням ЖКГ. Тим часом камери спостереження зафіксували факт крадіжки квітів. Де крали — дивіться у матеріалі
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up