В Залізничному училищі пройшов благодійний турнір пам’яті Богдана Іщука

В Залізничному училищі пройшов благодійний турнір пам’яті Богдана Іщука
  • У Козятинському залізничному училищі пройшов чемпіонат міста Козятина з кіокушинкай карате, присвячений пам’яті загиблого воїна Богдана Іщука.
  • У змаганнях взяли участь 137 спортсменів всього 5 команд

Самим зворушливим на змаганнях було відкриття турніру пам’яті, де діти і дорослі переймалися болем.

Після Гімну України і хвилини мовчання діти спортсмени стали готуватися до боїв, а їхні батьки були групою підтримки спортсменів.

Відео дня

Зустрівшись із головним організатором чемпіонату Анною Сас, запитали у неї хто був спонсором благодійної ярмарки.—Шість медведів ми виклали на розіграш в якості призів. Головним організатором заходу були відділ спорту, хрещена мама Богдана Наталія Шафранська спортивний клуб «ТАКО» Ірина Репало та родина Іщук. Зібрані гроші на турнірі плануємо розділити між двома волонтерами. Ольгою Питоговою і Захаром Іщуком сказала тренер.

 

У змаганнях взяли участь спортивні клуби Житомира, Бердичева, м Ромни Сумської обл, Ладижина та нашого міста, клуб ТАКО. Всього близько 137 учасників. Наймолодшому спортсмену 4-ри роки найстаршому 13. Змагання проходили в спортивному залі залізничного училища на двох татамі.

У правому куті від входу розмістили великий банер Героя України Богдана Іщука, з його нагородами і поясами—від білого до зеленого.

Коли змагання завершились, діти-каратисти стали звичайними дітьми, тільки в кімоно. Арбітри настил з 2-х татамі з’єднали в один для більшого простору дітям. Як діти тішились, очікуючи підсумків, треба було тільки бачити. Мабуть найщасливішими на змаганнях були діти дебютанти і один із них 5 річний Захар Коваль. Розговорити майбутнього чемпіона в стані радісних емоцій нам не вдалося. А от мама Захара Катерина Коваль задоволена, що син розпочав змагання з благодійного турніру. Ім’я Героя Богдана Іщука він ніколи не забуде тому, що саме з цього турніру він розпочав міжобласні змагання.

Завершились змагання рівнянням на прапор під Гімн України. Але захід настільки учасникам сподобався, що мало, хто пішов на вихід. Одні обмінювалися враженнями від побаченого і почутого. Інші влаштували фотосесію з тренером Анною Сас. Хтось фотографувався біля банера Героя.

Фінальний акорд поставили в клубі «ТАКО» Тренер клубу «ТАКО» Анна Сас повідомила, що на благодійному турнірі було зібрано 17 тисяч. 10 тисяч передали Ользі Пироговій і 7 тисяч волонтеру на посту з прапором Захару Іщуку.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тетяна Борисівна

    Це вже майбутнє України💙💛
  • Тетяна Борисівна

    Які чудові,позитивні дітки! Гарних вам результатів,маленькі позитивчики!

keyboard_arrow_up