В Козятинській ЦРЛ троє пацієнтів — з діагнозом коронавірус

В Козятинській ЦРЛ троє пацієнтів — з діагнозом коронавірус

Станом на ранок 5 серпня за добу, в Хмільницькому районі  (території Глуховецької селищної, Війтівецької сільської, Іванівської сільської, Калинівської міської, Козятинської міської, Махнівської сільської, Самгородоцької сільської, Уланівської сільської, Хмільницької міської територіальних громад)  зафіксовано 1 новий випадок  захворювання на COVID-19

Загальна кількість підтверджених випадків – 7868, з них 7663 - одужали, 12 -  на самоізоляції за місцем проживання (на амбулаторному лікуванні), 188 - померли. На стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній лікарні перебуває 2 особи, в Козятинській центральній лікарні – 3, в Калинівській центральній лікарні – немає хворих на COVID-19 .

Додамо, що загалом в Україні зафіксували 1 052 нові випадки захворювань на COVID-19. Зокрема, захворіли 81 дитина та 37 медпрацівників.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (187), Одеській (75), Запорізькій (62), Харківській (59) та Вінницькій (57) областях.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up