В Глухівцях пройшла Гімназіада серед закладів освіти Глуховецької громади

В Глухівцях пройшла Гімназіада серед закладів освіти Глуховецької громади
  • В четвер 25 січня в спортзалі Глуховецького ліцею проходила Гімназіада з волейболу серед навчальних закладів Глуховецької громади.
  • В змаганнях брали участь юнаки 2006-го року та молодші.
  • Проходили змагання за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту Глуховецької селищної ради.

Проходила учнівська Гімназіада з волейболу у ліцеї Глуховець. В турнірі взяли участь волейболісти І вікової групи,  це (спортсмени 2006 р.н. і молодші) Бродецького Вернигородоцького та Глуховецького ліцеїв.

 Ще до відкриття турніру організатори змагань та тренери команд провели жеребкування, які команди першими вийдуть на волейбольний майданчик та, які команди будуть грати у грі за № 2.

Відео дня

Самою видовищною була зустріч між ліцеїстами Бродецького та Глуховець. Перші два сети не виявили переможця зустрічі. Рахунок по партіях 1:1 Початок третьої партії був за майстрами Бродецької школи волейболу. Вони вели в рахунку 8:0 і казалось, що їх перемога вже не викликає сумнівів. З цим не погодились волейболісти команди Глуховець. Вони спочатку скоротили відставання в рахунку, потім рахунок зрівняли, а окрилені успіхом завершили третій сет на свою користь з рахунком 15:13. Перемога у третьому сеті дала можливість волейболістам Глуховець стали переможцями місцевої Гімназіади. На другому місці з хорошою грою волейболісти Бродецького ліцею. Замкнули трійку кращих команд закладів освіти Глуховецької громади волейболісти Вернигородоцького ліцею.

За підсумком першого етапу Гімназіади буде сформована команда, яка виступить на районних змаганнях

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up